Ülkücüler Türk Gençlik Şöleni´nde buluştu”

Ülkücüler Türk Gençlik Şöleni´nde buluştu”

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığının düzenlediği Türk gençlik Şöleni,sağnak yağmura rağmen binlerce Ülkücü-Milliyetçi vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. İzmir Ülkü Ocakları´nın hazırladı şölen Fuar Atatürk Açık Hava Tiyatrosu´nda geçtiğimiz Pazar günü ge

Şölenin açılış konuşmasını yapan Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Bilgehan Ağbaba,İzmir Ülkü Ocakları´nın gerçekleştirdiği faaliyetlerden bahsetti ;

“Türk gençliğinin özüne dönüş yolu olan Ülkü Ocakları, bu aziz milletin evlatlarınıahlakta, ilimde , irfanda en yüksek mertebeye ulaştırmakta, geleceğin lider ülke Türkiye´sinin kadrolarını yetiştirmektedir. İzmir Ülkü Ocakları´nda yabancı dil kursu üniversiteye hazırlık kursu verilmeye başlanmıştır. İzmir´de toplamda 23 İlçe Ocağa ve 2 ilçe ocağında açılma aşamasında olduğunun haberini veriyorum.” Dedi.

Ülkü Ocakları il başkanı Ağbaba “Liderimize Sadakatle bağlıyız”

Ayrıca MHP lideri Devlet Bahçeli´ye bağlılıklarını söylen Ağbaba“ Yine diyoruz ki ,bizimnirengi noktamız bellidir. ufkumuza gelecek katan kılavuzumuzdan , geleceğimize sahip çıkan Bilge liderimizden ve böylesine mukaddes bir davayı bize emanet eden başbuğumuzdan başka kimseyi tanımıyoruz. Şimdi birileri çıkmış hareketi bölmek istiyorlar. Samimiyet dereceleri makamla sınırlı olanlar yapıyı karşısına alıp ayrılsalar ne olur. İşte kayalaşmış ülkücü hareket buradadır. Yel bu kayadan ne götürür aziz ülküdaşlarım. Siyasirant ve çıkar doğrultusunda hareket edenlere rastlaşmanın olduğu yerde de Ülkücülükten dem vurma aczi yetine düşenlere en güzel cevabıda amentüye iman ettiğimiz gibi inanıyor ve iman ediyoruz ki bu salon vermiştir.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Gecede konuşma yapan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz

 

“Ülkü Ocaklılar sanat, bilim ve spor dallarında başarılı olmak zorundadır. Kendilerini çok donanımlı şekilde geliştirmelidir. Ülkemizin bizlere ihtiyacı vardır ve bizler ülkemizin en zor zamanlarında herzaman fedakarca davranmış ve elinden gelenin fazlasını ortaya koymuştur. Ülkemiz bu gün çok zor durumdadır ve artık dışarda dostumuz kalmadığı gibi içerdede kalmamıştır. Sınırlarımızda ABD-Rusya kendi çıkarları için birilerini silahlandırıyor, içimizdeki Fetö hainleri ile mücadele devam ediyor.Bizlere düşen çok önemli görevler vardır.Ülkemizi böldürtmeyeceğiz. Çok çalışacağız her birimiz Okulumuzda,işimizide ve siyasi hayatımızda örnek insanlar ve işini en iyi yapanlar olacağız.” Dedi.

Ülkücü camianın sevilen sanatçıları sahne aldı

Şölende sahne alan Ülkücü camianın sevilen sanatçıları Osman Öztunç, Ali Kınık ve Atilla Yılmaz şarkılarıyla geceye renk kattı. Seyircilerin şarkılara eşlik ettiği şölende İstiklal marşının 10 kıtasını okuyan Ülkü Ocaklı gençler davetlilere duygu dolu anlar yaşattı.



Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı