ÜMİT KAYA?dan ANKARA SİTAL SPOR KULÜBÜ?NE DESTEK ZİYARETİ

ÜMİT  KAYA?dan ANKARA SİTAL SPOR KULÜBÜ?NE DESTEK ZİYARETİ

Yenimahalle Belediye Başkanlığı için kulislerde adı geçen AK Partinin güçlü adaylarından Ümit Kaya; Yenimahalle`de Sital Spor Kulubünü ziyaret etti.

 Yenimahalle de 26 yıldır hizmet veren  Ankara Sital Spor Kulübünü gezen  Ümit Kaya aralarında milli sporcuların da bulunduğu gençlerle tanıştı ve başarılarından dolayı mennunıyetini belirtti.UK Investment Group olarak kulübe forma sponsoru olan ve maddi desteklerde bulunan UK Investment Group Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kaya kendisinin de Taekwondo sporuyla uzun süre uğraş verdiğini belirtti.

 

Ankara Sital Spor Kulubü Antrenörü Talip Arslan:"  26 yıldır Yenimahalleli kardeşlerimize hizmet vermekteyiz .Amacımız  hem Yenimahalleli gençlere.hem de genç nesillere bilinçli ,ahlaklı birer birey olması için calışıyoruz .Kulübümüz  taekvondo,dart,bocce gibi branşlarda şimdiye kadar 180’e yakın sporcumuzu milli takıma gönderdik.Bu sporcularımızın arasında Avrupa şampiyonu,  Avrupa 2.si dünya 2.si gibi uluslararası turnuvalarda hem ülkemizi hem de bizleri temsil ettiler .Bize gelen sporcular bizimle beraber büyür ve salonumuzun  en önemli unsurlarından birisi olan disiplinli,ahlaklı toplum bilinci ve her şeyden önemlisi aileye karşı sorumluluğun var olduğunu hisseder ve o disiplinde bizimle beraber olur. Çoçuklarımızın gelişimi başarısı bizi zinde tutuyo. 26 yıldır da Yenimahalle de olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Ümit Kaya ise Yenimahalle de böyle bir yerin var olmasından dolayı ayrı bir mutluluk duyduğunu belirtti. Hem Turk spruna hizmet veren hem Yenimahalleliye hizmet  veren bu tür yerlerin her zaman sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

 

Ümit Kaya ise Ankara Sital Kulübü sporcularıyla tek tek tanıştıktan sonra genç sporculara ,gerek  yurt içi gerekse yurtdışı faliyetlerinde her zaman yanlarında oldugunu belirtti.

Genç sporculardan başarı sözü aldı.En kısa zaman da tekrar ziyarete gelecegini  belirtti.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı