Ünsal AKP`den A. Adayı Oldu

Ünsal AKP`den A. Adayı Oldu

Gümüşhaneli iş adamı Orhan Ünsal, AKP`den Ankara 1. Bölge Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ünsal`ın başvurusuna eşlik eden gazeteci ve bazı yakınlarına Ak parti il başkanlığı binasına girerken defalarca aranmaları ve başkanlık katına çıkmaları engellendi.Halkın partisi olduklarını iddia eden AKP liler her nedense il binasına giren vatandaşları bir dizi sorguya çekerek başkanlık binasına çıkmalarını engellemeleri tepkilere yol açarken  ``kimden neyi saklıyorlar bu parti il yöneticilerinin tapulu malı değil `` diyerek tepki gösterdiler.

Ünsal, "Elimizi taşın altına koyarak yeni Türkiye`nin inşasında sorumluluk almak istiyoruz" dedi.

AKP Ankara İl Başkanlığı`nda adaylığına ilişkin basın toplantısı düzenleyen Ünsal`a çok sayıda partili ve yakını eşlik etti. "Halisane niyetlerle çıkmış olduğum bu yolda adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım" diyen Ünsal, siyasetin, hizmet ve çözüm demek olduğunu vurguladı. Siyasi partilerin ise hizmet araçları olduğunun altını çizen Ünsal, "Hiç şüphesiz AK Parti bu ülkenin en önemli kurumsal hizmet aracıdır. Kurulduğu günden bugüne kadar her türlü zorluklara rağmen yapmış olduğu icraatlarla, adeta ülkenin makus kaderini değiştirmiş olan AK Parti de siyaset yapmak bizim için onurdur" dedi.

Elimizi Taşın Altına Koyarak

Yeni Türkiye yolunda 7 Haziran seçimlerinin Türkiye`nin geleceği için bir milat olacağını vurgulayan Ünsal, "Bizler merkez sağdan gelen siyasetçiler olarak 12 Eylül referandumunda ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elimizden gelen gayreti göstererek partimize destek olduk.

Şimdi ise elimizi taşın altına koyarak yeni Türkiye`nin inşasında sorumluluk almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Geçmişteki siyasi tecrübeleriyle ülkenin sorunlarının çözümüne katkı sağlamak istediklerini anlatan Ünsal, "Bu duygu ve düşüncelerle 7 Haziran Genel Seçimleri için Ankara 1. Bölgeden aday, adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Adaylığımın ülkeme, milletime ve partime hayırlı olmasını temenni ederim" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: Ünsal AKP`den A. Adayı Oldu

Ankara

17.05.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:25
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:05
  • YATSI 21:42
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.7 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Pazar 23.9 ° / 9.5 ° Güneşli