?Üye Artışında Yenimahalle?de Tarih Yazdık?

?Üye Artışında Yenimahalle?de Tarih Yazdık?

AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 2014 Yılı Ocak ayı ?Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı?nda Yenimahalle Adayı Adem Ceylan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek`e coşkulu bir karşılama düzenlenirken Yenimahalle`de 38 bi

 Toplantıya Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Ankara İl Koordinatörü eski Milletvekili Recep Yıldırım, Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Can, Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Başkan Aday Adayları, çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Çok kalabalık ve coşkulu geçen toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ramazan Can yaptı. Can konuşmasına ilçe teşkilatının kuruluşundan bu yana görev yapan, emeği geçen herkese teşekkür ederek başladı. Göreve geldiklerinden bu yana üyelik artışı bakımından Yenimahalle’de tarih yazdıklarını belirtti. Üye sayılarını 38 binlerden 56 binlere çıkardıklarını belirtti. Bu nu yeterli görmeyerek özellikle kapı kapı dolaşarak çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Son altı ay içerinde üye yüzdesini yüzde onlardan yüzde onüçlere çıkardıklarını belirterek teşkilatta herkesi ayrı ayrı tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Konuşmasının sonunda mevcut belediye teşkilatı olmamalarından dolayı Büyükşehir Belediyesi ve Başkanı Melih Gökçek’den büyük destek aldıklarını belirterek teşekkür etti.

Programın devamın da söz alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Türkiye’nin Ak Parti iktidarı döneminde inanılmaz bir büyüme ve gelişme kaydettiğini belirterek Türkiye üzerinde oynanan oyunların bu nedenlerden olduğunu örnekler vererek açıkladı.

Türkiye’nin son dönemde kendi silahını, kendi uçağını, kendi gemisini yapmaya başladığını bu durumunda bazılarının hoşuna gitmediğini belirtti. Gökçek gezi olaylarını hatırlatarak kirli oyunların Türkiye’de etkili olmadığını amaçlarına ulaşamadıklarını söyledi.

Melih Gökçek Konuşmasının sonunda Yenimahalle’de geçen dönem kaptırdığımız belediyeyi tekrar alacağız dedi. Yenimahalle Belediye Başkan Adayının Adem Ceylan olarak belirten Gökçek bu hizmet yarışında aday adayı olan tüm isimleri birlikte çalışmaya davet etti.

Haber: Orhan Aydan



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı