?VATANDAŞA HİZMET AZMİMİZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR?

?VATANDAŞA HİZMET AZMİMİZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR?

Halk desteğinin demokrasilerde en önemli unsur olduğunu ifade eden AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, ?Her iki kişiden birinin oyunu alan, girdiği her seçimden birinci çıkan AK Parti?ye halkımız büyük teveccüh göstermektedir. Bu destek ve

 AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Av. Bülent Yağmur, AK Partinin kuruluşun 12. yıldönümü sebebiyle yaptığı açıklamada, “14 Ağustos 2001 tarihinde Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığında “Her şey Türkiye için” sloganı ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) kuruldu. Korku tünelinde ümitleri tükenmekte olan halk yeni kurulan AK Parti’ye girdiği ilk seçim olan 3 Kasım 2002 seçimlerinde iktidar olma yetkisini verdi. AK Parti, kendisine iktidar yolunu açan temel dinamiğin, seçmenin ekonomik ve siyasal istikrar beklentisi olduğunu bilerek işe başladı. Bu beklentinin temelinde yoksullukla, işsizlikle mücadele vardır. Hükümet, özellikle ekonomik alanda önüne koyduğu hedefleri gerçekleştirmek üzere kendi planını sabırla uyguladı. Başarının karne notu ise tek hanelere düşen enflasyon, işsizlik ve faiz oranları oldu. Yoksullukla mücadelede başarının anahtarı ise yolsuzlukla mücadele azmi olmuştur” şeklinde konuştu. Av. Bülent Yağmur açıklamasını şöyle sürdürdü:

“AK Parti, özellikle ekonomide halka ve her sektörden üreticiye güven verdi. Anadolu sermayesi bu güvenle güçlendi. Faiz lobisinin direnci kırıldı. Dövizdeki ani kur iniş ve çıkışları bertaraf edildi. Böylece üretimin önündeki engeller bir bir kaldırıldı. Türkiye ekonomisinin büyümeye devam etmesi, sermayenin yapısının tekelci olmaktan çıkarılması Anadolu Kaplanlarını da devreye soktu. Türkiye’nin istikrarında ekonomik politikalar kadar güvenlik politikaları da etkili oldu. Hükümet, güvenlikle ilgili olarak önce sokakları temizledi. Her alanı saran çetelerle mücadele edildi. Kapkaçtan park mafyasına kadar günlük hayatın içinde çok sayıda sokak olaylarının önüne geçildi. Kısa sürede etkisiz hale getirilen mafya türü yapılanmalar, halkın moral değerlerini de yükseltmiş oldu.

 Yağmur ; " Geçen süre içerisinde muhalefet partileri ise proje üretmemiştir. CHP’nin siyasal davranışı, AK Parti’nin sürmekte olan siyasal yükselişi karşısında sadece pozisyonunu korumakla sınırlı kaldı. Sürekli olarak statükoyu savundu. Projeler üretmek, insan haklarını savunmak, kendisini modern dünyanın gereklerine uydurmak, bir sosyal demokrat parti gibi davranmak yerine, askeri ve sivil vesayet sisteminden kendisine verilecek olan görevi bekledi durdu. AK Parti’nin yenilikçi yaklaşımlarına karşı diğer muhalefet partilerinin bu alanlarda hiçbir proje üretmemesi, AK Parti’yi rakipsiz bıraktı. AK Parti’nin demokrasi mücadelesini kaybedeceğini ve iktidarın kendilerine verileceğini bekleyen fırsatçı muhalefet anlayışı sonuçsuz kaldı” diyerek açıklamasını tamamladı.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

10.05.2024

  • İMSAK 03:50
  • GÜNEŞ 05:31
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:33
  • Cuma 22.9 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.4 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 9.8 ° / 7.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu