VERGİLERİ KREDİ KARTIYLA ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR

VERGİLERİ KREDİ KARTIYLA ÖDEME DÖNEMİ BAŞLIYOR

Gürsel Baran, günümüzde her türlü ödemenin yapıldığı kredi kartları ile vergilerin de ödenebilmesi için Maliye Bakanlığı´na talepte bulunduklarını belirterek, “Sayın Ağbal, meclis toplantımıza katıldığında, konuyla ilgili talebimiz üzerine çalışma başlatt

Baran, yazılı bir açıklama yaparak, ATO´nun 31 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirdiği 28. Dönem 2. Meclis toplantısına Maliye Bakanı Naci Ağbal´ın katıldığını kaydetti. Baran, toplantı sırasında üyelerin sorunlarının bir kısmını kürsüden ifade ettiğini, tamamını da bir dosya olarak Bakan Ağbal´a sunduklarını söyledi.

Ağbal´ın toplantıda yeniden yapılandırma konusunda bir sunum yaptığını anlatan Baran, sunumun ardından Bakan Ağbal´ın ATO meclis üyelerinin sorularını cevapladığını dile getirdi.

Baran, Bakan Ağbal´ın “Ev ödevlerimi aldım, Her birisiyle ilgili kalem kalem çalışacağım. Özellikle gündeme getirdiğiniz konularla ilgili güzel adımları inşallah atacağız. Biz size inanıyoruz ve güveniyoruz” dediğini kaydetti.

Bakan Ağbal´ın “Bütün meseleler Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu´nda gündeme geliyor” dediğini söyleyen Baran, Sayın Bakan´ın daha önceki toplantılara katıldığında iletilen konularda çözümler ürettiğini, bunlardan birinin de Üniversite Hastaneleri´nin borçları olduğunu dile getirdi.

 VERGİ DAİRESİ İLE ATO ARASINDA ACİL ÇAĞRI MERKEZİ 

ATO Başkanı Baran, Bakan Ağbal´ın üyelerimizin vergi ve yapılandırma konularındaki talepleri ve sorunları nedeniyle Maliye Bakanı´nın ATO ile Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı arasında acil çağrı merkezi kurulabileceğini söylediğini anlattı. Baran, Bakan Ağbal´ın “Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı ile ATO arasında Acil Çağrı Merkezi kuralım. Yeniden yapılandırma kanununda sorun yaşadığınızda, bu noktaya müracaat edin anında çözelim diye konuştuğunu söyledi.  

-“VERGİ VE PRİM YAPILANDIRMA İÇİN SON TARİH 31 TEMMUZ”-

Baran, toplantıda Maliye Bakanı Ağbal´ın vergi ve prim ile ilgili yapılandırma başvurularının 31 Temmuz´a kadar gerçekleştirilebileceğini bildirdiğini söyledi.

 



Ankara

18.04.2024

  • İMSAK 04:28
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:37
  • YATSI 21:01
  • Perşembe 23.8 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu