Yalçın güven tazeledi

Yalçın güven tazeledi

Ankara Tabela Grafik Ressamları Reklam İşleri ve Benzeri Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. ANKESOB Toplantı Salonu?nda yapılan genel kurulda mevcut başkan Haydar Yalçın, yeniden başkanlık görevine seçildi.

 Divan Başkanlığını ANKESOB Yazı İşleri Müdürü Kenan Atilla’nın yaptığı genel kurulda üyelerin büyük çoğunluğunun katılımıyla 4 yıllığına yönetim ve denetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.

                                                           

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, yönetim kurulu faaliyet raporları ve denetim kurulu raporları, bilanço ve gelir-gider hesapları ayrı ayrı okunarak kabul edildi. Yeni dönem çalışma programı ve tahmini bütçe de okunarak onaylandı.

 

Gündemin dilek ve temenniler bölümünde söz alan Başkan Haydar Yalçın, genel kurulun hayırlara vesile olmasını dileyerek dört yılın faaliyetlerine ilişkin bilgi verdi.  Yeni dönemde de üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışacaklarını vurgulayan Başkan Yalçın şunları kaydetti: “3308 Sayılı Çıraklık ve Mesleki Eğitim Kanunu ile ilgili yönetmeliklerin mesleğimizle ilgili uygulamalarında; çıraklık, kalfalık, ustalık ve usta öğreticilik kurs ve sınavları periyodik olarak takip edilecek. Mesleki eğitim merkezlerindeki ders programları ve konulara ilişkin olarak yönetim kurlumuza düşen görevler hassasiyetle takip edilerek yerine getirilecektir. Mesleki faaliyetlerini yasal prosedürü yerine getirmeden yani vergi dairesi kaydı, oda kaydı olmadan kayıt dışı çalışmaya devam eden meslektaşlarımızın odaya kayıtlarının yapılması için gayret sarf edilecek.”

 

Konuşmaların tamamlanmasından sonra tek liste ile yapılan seçimlerde geçerli oyların (44) tamamını alan mevcut Başkan Haydar Yalçın ve ekibi tekrar göreve geldi. 

 

Başkan Haydar Yalçın, olağan genel kurulda gerçekleştirilen seçimlerin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında kendilerine duyulan güven için üyelere teşekkür etti.

 

Haydar Yalçın başkanlığındaki Ankara Tabela Grafik Ressamları Reklam İşleri ve Benzeri Sanatkarlar Odası yönetim kurulunun diğer üyeleri şu isimlerden oluştu: Barış Karaman, Zafer Ökeli, İsmail Taun, Ömür Özdemir, Cemil Çataloğlu ve Fikret Ayyıldız.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu