Yaşar, ?31 Mart`ta beraberiz?

Yaşar, ?31 Mart`ta beraberiz?

Yenimahalle Belediye Başkanı ve adayı Fethi Yaşar, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (Tüm Bel Sen) toplu sözleşme bilgilendirme toplantısında belediyede görevli memurlarla bir araya geldi.

 Yaşar, “Hiç şüpheniz olmasın 31 Mart sabahı yine hep birlikte buradayız. Çünkü Yenimahalle halkı Fethi Ağabeyini tanıyor, ben de onları tanıyorum. Yeni dönemde yine tüm sendikal haklara sahip olacaksınız. Alın terinizin karşılığını alacaksınız” ifadelerini kullandı.

“Orkestra şefiyim”

Dört Mevsim Tiyatro Salonu`nda mesai arkadaşlarıyla toplantı yapan Yaşar, personeline “Ben orkestra şefiyim. Sizlerin sayesinde Yenimahalle, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe haline geldi. Hep birlikte güzel bir dönem geçirdik. Bu dönem Yenimahalle tarihine altın harflerle yazılacak” diye seslendi.

5 yılda gösterdikleri emek için ekip arkadaşlarına teşekkür eden Yaşar, “Hep birlikte güzel hizmetler yaptık. Yenimahalleli olmayanlar, bu geçen yılda yaşanan büyük değişimi bilmezler ama ben biliyorum. 52 yılım Yenimahalle`de geçti. Burada komşuluk yaptım, ticaret yaptım, siyaset yaptım. İlçemize kimin ne çivi çaktığını biliyorum. Hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Ama bu bir hizmet yarışıdır ve herkesin heyecanı farklıdır. Herkes, daha iyisini yapmak ister. Ben, büyük bir aşkla Yenimahalle halkına hizmet ettim” dedi.

“Herkes doğruları söylesin”

Her başkan adayının bir takım seçim vaatleri olduğunu ancak herkesin kendi projeleriyle övünmesi gerektiğini kaydeden yaşar, “Şimdi Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi`ni biz yaptık diyorlar. Biz, Nazım`ın kaba inşaatını yüzde 12 ile devraldık. Projedeki düğün salonu yerine çok amaçlı salonu biz dahil ettik ve Nazım`ı, Kongre ve Sanat Merkezi haline getirdik. Herkes doğruları söyleyecek. Benim yaptığım projeleri kendi broşürlerine basmayacaklar” ifadelerini kullandı.

“Çalışanla çalışmayanı aynı teraziye koymam”

Personeline özverili çalışmaları için teşekkür eden Yaşar, “Benimle çalıştığınız dönemde verdiğiniz emekler için ve sokaklarda sizlerle ilgili eleştiri almadığım için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çalışanın başımın üstünde yeri var. Ama çalışanla çalışmayanı aynı teraziye koymadım, koymayacağım. Hiç şüphem yok 31 Mart`ta yine hep birlikte olacağız. Yeni dönemde yine tüm sendikal haklara sahip olacaksınız. Alın terinizin karşılığını alacaksınız” şeklinde konuştu.

“Emekten yana olan Başkan”

Tüm Bel Sen Yenimahalle Şube Temsilcisi Süleyman Arıcı ise Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve yönetimine emekten yana oldukları için teşekkür etti. Arıcı, “Emekten yana olan Başkan sayesinde memur arkadaşlarımız en yüksek maaşı almaya başladılar. Bugüne kadar bizim hep yanımızda olan Başkamıza, başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize şahsım ve sendikam adına teşekkür ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

02.05.2024

  • İMSAK 04:04
  • GÜNEŞ 05:40
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:51
  • YATSI 21:21
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı