YAŞAR, BATIKENT MEYDAN SEÇİM İLETİŞİM BÜROSU´NU AÇTI

YAŞAR, BATIKENT MEYDAN SEÇİM İLETİŞİM BÜROSU´NU AÇTI

Fethi Yaşar, “Batıkentli analar pencere önünde beklemekten kurtuldu”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Batıkent Meydan Seçim İletişim Bürosu´nun açılışını gerçekleştirdi.

CHP Ankara Milletvekilleri Nihat Yeşil, Haluk Koç ve Servet Ünsal´ın da bulunduğu açılışta vatandaşlar, Türk bayraklarıyla, pankartlarla ve ellerinde meşalelerle Fethi Yaşar´ı karşıladı.

Seçim otobüsü üstünden vatandaşlara seslenen Yaşar, "Göreve geldiğim günden bu yana size ne söz verdiysem yerine getirdim. Batıkent´i otel konumundan çıkaracağım, sosyal hayatı Batıkent´e getireceğim, analar pencere önlerinde çocuklarının Kızılay´dan gelmesini beklemeyecek demiştim. Bugün Yenimahalle´nin çocukları Yenimahalle´nin kafelerinde oturuyor, Yenimahalle´nin salonlarında tiyatro, sinema izliyor. Batıkent´e yaşam geldi. Herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Batıkent oldu” dedi.

Meydan AVM önündeki parkı Demokrasi Parkı yapacağız

Büyükşehir belediyesine geçen Meydan AVM´nin önündeki parkı Yenimahalle Belediyesi olarak satın aldıklarının müjdesini de veren Yaşar, “Ulusal bayramlarda tören yaptığımız Atatürk Anıtı´nın olduğu park alanını ticari alan ilan ettiler. Planı değiştirdiler. Ama mücadele ettim ve o meydanı, Atatürk heykelinin bulunduğu o parkı 7 milyon liraya Büyükşehir Belediyesi´nden satın aldım. Anıt da yerinde duracak, Yenimahalle de Cumhuriyetin ilçesi olmaya devam edecek. Orasını da yeniden düzenleyerek ‘Demokrasi Meydanı´ yapacağız” diye konuştu.

“Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır”

Batıkent´te gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden de bahseden Başkan Yaşar, “Bazıları Yenimahalle yenilenecek diyor. Yenimahalle´nin yenilenmeye ihtiyacı yok. Yenimahalle zaten yenilendi. 2009´un Yenimahalle´si ile 2019´un Yenimahalle´si ortada. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Size söz veriyorum, siyasetçi sözü değil Fethi Ağabey sözü veriyorum; Cumhuriyet Akademisi´ni Yenimahalle´de Batıkent´e kuracağım. Ayrıca Yenimahalle Konservatuarı ve tüm engelli gruplarının yararlanabileceği Engelliler Yaşam Merkezi de projelerim arasında” diye konuştu.



Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı