Yaşar, Kaleciklilerle festivalde buluştu

Yaşar, Kaleciklilerle festivalde buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 9. Uluslar arası Kalecik Karası Kültür ve Turizm Festivali?nde Kaleciklilerle bir araya geldi.

 Kalecik’e yaptığı yatırımlar için ayakta alkışlanan Yaşar, “Kaleciklilere armağanımız olan dev spor kompleksi ve Yarı Olimpik Yüzme havuzu inşaatı hızla devam ediyor” dedi.

 

Kalecik Belediyesi tarafından 9.kez düzenlenen ve Kalecik’in tarihi güzelliklerinin yanı sıra yöresel yiyeceklerinin tanıtıldığı festivale CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP Ankara Milletvekilleri Levent Gök ve İzzet Çetin’in yanı sıra İlçe Kaymakamı İsmail Bayata, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, CHP’li ilçe başkanları, çok sayıda belediye başkanı ve bürokrat katıldı.

Köylü üretici desteklenmeli

Kalecik gibi verimli topraklara sahip olan ilçelerin daha güzel noktalara taşınması gerektiğini vurgulayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Köyleri boşaltarak, insanları büyükşehirlere doldurarak gelişmemiz mümkün değil. Türkiye’de üretim politikalarını destekleyecek yönetimlere ihtiyacımız var” dedi. Kalecik’e yapılan dev spor tesisleri ve yüzme havuzu inşaatının da hızla devam ettiğini belirten Yaşar, zor şartlar altında görev yapan tüm belediye başkanı arkadaşlarımıza imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyorum. İnşaatı devam eden spor kompleksini de Kaleciklilere kazandırmaktan onur duyuyorum” diye konuştu.

Siyasetle hizmeti karıştırmadım

Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin de konuşmasında Siyasetle hizmeti hiçbir zaman karıştırmadım. Kaleciklinin onurlu duruşuna laf getirmedim. Görevimi layıkıyla yapmaya çalıştım. 5 yılda ilçemizde önemli yatırımlara ve hizmetlere öncülük ettik. Kalecik için gayretli çalışmalarımız devam edecek dedi.

Yaşar’a teşekkür plaketi

CHP Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Kalecik’e yaptığı hizmetler ve festivale verdiği desteklerden dolayı Başkan Yaşar’a plaket verdi. Başkan Yaşar’da tüm organizasyonlarda desteğini esirgemeyen Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’a günün anısına plaket verdi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

30.04.2024

  • İMSAK 04:07
  • GÜNEŞ 05:43
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:49
  • YATSI 21:18
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 16.4 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı