YAŞAR; “ORTAK EN İYİYİ BULMALIYIZ”

YAŞAR; “ORTAK EN İYİYİ BULMALIYIZ”

İYİ Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Buğra Pekuslu, İlçe Teşkilatı ile Meclis Üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İYİ Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatı ve Meclis Üyeleri, Başkan Buğra Pekuslu öncülüğünde yerel seçimde kaydettiği başarı ile tekrar Yenimahalle Belediye Başkanı seçilen Fethi Yaşar´a hayırlı olsun ziyareti yaptılar.

“Birlikte Çalışma Sözünü Pekiştirmiş Olduk”

İlçe Başkanı Buğra Pekuslu; Yenimahalle´nin çok değerli yöneticisi Fethi Yaşar´ın Ankara Büyükşehir Belediyesi´ndeki görevinden kaynaklı yoğunlaşan programı sebebiyle geciken ziyareti yapmaktan duydukları mutluluğu vurguladı.

Seçim sırasında ve sonrasında Büyükşehirdeki yapının oluşmasına büyük katkı sağlayan Fethi Bey´e, İlçe teşkilatı adına teşekkürlerini ileten Pekuslu; kendilerinin de bilgileri ve görgüleri doğrultusunda gerekli desteği verdiklerini söyledi.

Pekuslu, bugünkü ziyaretle; hem bugüne kadar yapılan çalışmalar dolayısıyla karşılıklı tebrik dileklerinde bulunmaktan hem de bundan sonrası için daimi olarak birlikte çalışma sözünü pekiştirmiş olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

“Ortak En İyiyi Bulmalıyız”

Fethi Yaşar, ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini iletirken, ülke gündemine dair önemli değerlendirmeler ve tespitlerde bulundu.

An itibariyle büyük ekonomik ve sosyal sıkıntılar sürecinden geçildiğini, bu zor dönemde kullanılan kavga dilinin değiştirilmesi gerektiğini söyleyen Yaşar, çözümün ortak dil, ortak akıl olduğunu, farklı düşüncelere saygı duyarak “ortak en iyiyi” bulmak gerektiğinin önemine dikkat çekti.

“Tek Amacım Birlik Beraberlik İçinde Sorunları Aşmak”

Yaşar, ekonomideki sıkıntıların Devlete, Büyükşehire ve Yenimahalle Belediyesi´ne de  yansıdığını, neredeyse yok denilecek duruma gelen kaynakların verimli ve yerinde kullanılmasının önemli olduğunun altını çizdi. Bu sorunu aşmak için her gün kavga etmek, incitmek ve ayrıştırmanın altından Türkiye´nin kalkamayacağını belirten Yaşar;  Cumhurbaşkanı, Ana Muhalefet Partisi Lideri, Bakanlar ve Belediye Başkanlarının halkı ayrıştırmadan hepsini kucakladıkları gün, Türkiye´nin kazanacağı vurgusunu yaptı.

“Fethi Başkan gibi bu prensip ve vizyondaki insanların sayısının artmasının ülkenin geleceği için önemli olduğunu” belirten İYİ Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatına şükranlarını sunan Başkan Yaşar “Tek amacım ve hedefim birlik beraberlik içinde bu sorunları aşmak, İnşallah başarırız.” temennisinde bulundu.

 

Özel Haber/Angara Gazetesi

 

 



Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı