Yavaş: Ben nereye gitsem oraya hizmet götürüyorlar

Yavaş: Ben nereye gitsem oraya hizmet götürüyorlar

Sincan?a bağlanan Ücret Mahallesi?ndeki yağmur duasına katılan CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, ?Benim telefonumu dinliyorlar, ben nereye gideceksem oraya hizmet götürüyorlar? dedi.

 CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, geçen haftalarda Yakacık Mahallesi ziyareti öncesi Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin mahallede kömür yardımı yaptığını hatırlatarak, diğer mahallelilerin kendisini arayarak, “Gelmezsen de ‘geleceğim` diye konuş telefonda da bari birşeyler gelsin” dediklerini söyledi. Yavaş, CHP Sincan Belediye Başkan Adayı Alaattin Türkoğlu ile birlikte Sincan`a bağlanan Ücret Mahallesi`ndeki yağmur duasına katıldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Yavaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

SEÇİMİ KAYBETME KORKULARI VAR

“Köyünüze yeni atılan asfaltlar var. Seçimi kaybetme korkuları olmasa inanın asfalt atmazlardı. Benim telefonumu dinliyorlar, ben nereye gideceksem oraya hizmet götürüyorlar. Geçen Yakacık Mahallesi`ne gittim, ben gitmeden Büyükşehir Belediyesi ekipleri kömür kamyonlarıyla gitti. Diğer mahallelerden beni çağırıyorlar, ‘Gelmezsen de geleceğiz diye konuş telefonda da, birşeyler gelsin` diyorlar.  Bana soruyorlar ‘yardımları kesecek misiniz` diye, yardımlar devam edecek, ayrıca su ve ulaşımı ayrıca ucuzlatacağız. Biz hizmeti Allah rızası için yapacağız. Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek.

63 PLAKA GİDİYOR 06 PLAKA GELİYOR

Biz hemşeriniz, kapımıza her zaman gelebilirsiniz, malınızı mülkünüzü elden çıkartmayın, imarla ilgili olacak konularda sizlere yardımcı olacağız. İnşallah verginizi sizlerin faydasına olan işlerde harcayacağız, malınızı da kendi malımız gibi koruyacağız ve değerlendireceğiz. Ulaşımla, suyla, taş ocağı ile ilgili problemleriniz var, onları çözeceğiz. Kendi hemşehrilerimiz için çalışacağız, 63 plaka gidiyor 06 plaka geliyor bunu herkes bilecek. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ‘Yavaş, rozetini çıkaracak herkesin başkanı olacak` Benim partim sizsiniz arkadaşlar. Ankara`da 60 senedir bir tane Ankaralı belediye başkanı yok. Ben belediye başkanı olursam sizler için olacağım. Hemşehrilerimiz sahip çıktı çıktı, yoksa bir daha Ankaralıyı adam yerine koymazlar. Ankaralı hemşerisine sahip çıkarsa Ankara kazanacak.”



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı