Tarih: 27.03.2019 14:40

YAVAŞ: “HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR”

Facebook Twitter Linked-in

Mansur Yavaş, Evren ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, seçimde destek beklediğini söyledi. En az yüzde 10 farkla seçimi kazanacaklarını, anketlerin bunu işaret ettiğini savunan Yavaş, “Bunu görünce elbette Türkiye´nin hiçbir yerinde olmayan kirli siyaset Ankara´ya girdi. Bir Müslüman´ın bir Müslüman´a yapmayacağı hakaretler, iftiralar atılmaya başlandı. Benimle ilgili vergi dairesinden gelmiş bir tane tebligat yoktur. Bir tek açıklama, belge istenmemişken televizyonlara bakıyoruz ‘vergi kaçakçısı´ ilan ediliyoruz. Siz biliyorsunuz, o yandaş ihale alanların birçoğunun 300 milyon, 500 milyon gibi vergi borçları silindi. Önce bir onlara bakın. Bir koltuk değişmesin, diye bir dindaş, bir Müslüman´a nasıl bu iftiraları atar?” diye konuştu.

´Bugüne Kadar Karakola Gitmedim´

Mansur Yavaş, Şereflikoçhisar´da yaptığı konuşmada ise “Şimdi de tutturmuşlar, ‘seçilse bile görev yapamaz´. Bu memlekette anayasa var, hukuk var. Daha bugüne kadar hayatımda karakola gitmiş ifade vermiş bir insan değilim. ‘Vergi kaçakçısı´ diyor, devlet elinizde, daha bugüne kadar maliye benden bir tek bir şey sormuş değil. Allah´a şükür ne bir kuruş vergi kaçırmışlığımız var, ne bir şey var. ‘Seçimden sonra görev yapabilir mi?´ Eğer hukuk varsa yapacağım. Hem de nasıl yapacağımı göreceksiniz. Ankara´yı, hepinizin mutlu olacağı bir şekilde idare edeceğiz” dedi.

AKP´li seçmenlere seslenen Yavaş, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Arkalarında durmayınız bunların. Değişecek kardeşim o koltuk değişecek. Bu Ankaralı kardeşiniz o koltuğa oturacak, seçime girmek serbest, kazanmak yasak. Böyle bir şey var mı?” diye konuştu.

 ‘Ankara´Da Sonuç Belli, Fark İstiyoruz´

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç da yaşananları herkesin gördüğünü söyleyerek, “Bu haksızlığa, bu eşitsizliğe karşı bu Pazar günü ne olur bir ses çıkartalım bu sefer. Ankara´da sonuç belli de biz fark istiyoruz. Tavşan aday çıkarttılar, mavi renge boyadılar, Ankara´ya astılar. Genel Başkanlara sataşıyor, birini hapse atacakmış, birini de idam edecekmiş. Adliyenin kapısından sadece avukat olarak geçmiş Mansur Başkan´a demedikleri kalmadı. Ellerine ayaklarına bulaştı o kara... Pazar günü bunun hesabını sorma günüdür” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —