Yavaş yavaş gelip hızlı çalışacağız

Yavaş yavaş gelip hızlı çalışacağız

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Başbakan Tayyip Erdoğan?ın Keçiören?deki mitinginde kullandığı ?Yavaş olana oy yok, Ankara?nın acelesi var? sözlerine, yine Keçiören?den yanıt verdi: ?Yavaş yavaş geleceğiz ama seçimi alacağız, öyl

 CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, yerel seçimlere bir hafta kala Keçiören`de vatandaşla buluştu. CHP Keçiören Belediye Başkan Adayı Murat Emir ile birlikte halkı selamlayan Yavaş, yerel seçim projelerini anlattı. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Ankara mitinginde Mansur Yavaş`ın sloganı olan `Yavaş gardaşım yavaş`ı eleştirmesine de değinen Yavaş, “`Yavaş gardaşım yavaş`ı Başbakan eleştirmiş. Biz de diyoruz ki, hiç endişelenmeyin. Yavaş yavaş geleceğiz ama seçimi alacağız, öyle hızlı çalışacağız ki bütün Ankara memnun olacak” dedi.  
Vatandaşın artık temiz siyaset istediğine değinen Yavaş, kendi parasına sahip çıkacak ve kimseyi ötekileştirmeyecek bir yönetim anlayışının var olması için çalışacaklarını kaydetti. Yavaş, şunları söyledi:

ANKARA OYUNU GÖRDÜ

“Biz rakibimize yuh bile çektirmeyi kendimize zul addederken, rakiplerimizin yaptığı kirli siyaseti görüyorsunuz. Gazete dağıtarak dedikodu üretmeye başladılar. Televizyonlardan kirli siyaset ürettiler, ancak Ankara bu oyunu gördü. Anketlerdeki yükselişi, 20 yıllık imparatorluğun ayaklarının altından kaydığını görünce fiili saldırılara başladılar. Paralı insanları toplantımıza gönderip ortalığı karıştırmak istiyorlar. Bütün telefon ve mesaj kayıtlarından bizim büromuza kimin gönderdiği ortaya çıktı. Siz kimsiniz ki biz sizden korkacağız. Biz sizin ağa babalarınızdan korkmuyoruz.”
Kirli siyasetin son bulması için İsmet İnönü`nün sözünü hatırlatan Yavaş, "Bu ülkede namuslular da en az namussuzlar kadar cesur olmak zorundadır. Bu cesur insanlar bugün sağcısı solcusu demeden bir araya geldi. Bir olacağız, diri olacağız” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı