YENİ SATIKADIN SEN OLABİLİRSİN

YENİ SATIKADIN SEN OLABİLİRSİN

Kazan Çocuk Meclis Başkanı seçilen ve kendisini ziyarete gelen Nisanur Genç`e Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Yeni Satıkadın sen olabilirsin" dedi.

Çocuk Meclisi Başkanı Seçilen Kazan Fatih Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Nisanur Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş, Şube Müdürleri Serhat Oğuz, Necati Çırpan ve Fatih Ortaokulu Müdürü Cemil Aktaş’la birlikte Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü ziyaret etti.

 

Çocuk Meclisi Başkanı Nisanur Genç, yapmak istediği projeler hakkında Belediye Başkanı Lokman Ertürk`ten destek istedi. Daha iyi bir Ankara oluşturabilmek için temsilci olmak istediğini de vurgulayan Nisanur Genç, "otobüs ve dolmuşlarda çocukların güvenle gidebilecekleri yerler yapılmasını istiyorum. Sinema ve tiyatro salonu istiyorum. Çocukların dertlerini anlatabilecekleri bir merkez yapılmasını istiyorum."dedi.

 

Türkiye`nin ilk köylü kadın milletvekili Satıkadın`ın zekası ve cesareti ile milletvekilliğine kadar yükseldiğini hatırlatan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "sen de projelerin ve fikirlerin ile yeni Satıkadın olabilirsin. Onun yolunda azimle kararlılıkla ilerleyebilir, Kazan`a Ankara`ya ve Türkiye`ye hizmet edebilirsin. Senin bize önerdiğin projelerinden yetki alanımız içindekileri yapacak, diğerleri için de sana destek olacağız. Yeni yaptığımız Belediye Hizmet binamızda 2 adet sinema salonu olacak. Şu anda belediyemiz bünyesinde 2 adet psikoloğumuz var ve hem çocuklarımıza hem de ihtiyaç halinde yetişkin insanlarımıza hizmet veriyor. Siz çocuk ve gençlerimizin spor yapmaları için çok önemli yatırımlar yaptık. Kapalı spor salonumuz, yüzme havuzumuz, bocce salonumuz, aile yaşam merkezimiz sizlerin hizmetinde. Aile yaşam merkezinde siz çocuklarımız için bir çok aktiviteyi aynı anda yapabileceğiniz salonlar mevcut. Lunapark 3 yıldır hizmetinizde, her 23 Nisan`da da tüm öğrencilerimize öğrenci başına 3 bileti ücretsiz olarak dağıtıyoruz. Trafik eğitim alanını da tamamlamak üzereyiz. Burada sizler trafik kurallarını öğrenecek büyüdüğünüzde trafik kurallarına uyan iyi birer vatandaş olacaksınız. Ben de her zaman sizin yanınızda olmaya devam edeceğim. "şeklinde konuştu.   

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu