Yenimahalle Ak Parti Yangında Üşüyen Elleri Unutmadı.

Yenimahalle Ak Parti Yangında Üşüyen Elleri Unutmadı.

Ak Parti Yenimahalle ilçe teşkilatı "Yangında Üşüyen Eller Bizim Ellerimizdir." sloganıyla başlattığı Suriye için bir eldiven bir atkı adı altında başlattığı yardım kampanyasında toplanan yardımları İHH yetkililerine teslim etmek amacıyla bir program düze

 Ostim Lale Restorant`da gerçekleşen Ak Parti Yenimahalle ilçe teşkilatının programına Ak Parti Antalya Milletvekili ve Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyon Üyesi Ahmet Berat Çonkar, Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, Ak Parti Yenimahalle İlçe Başkanı Ramazan Can, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksel, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları, çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını İlçe Başkanı Ramazan Can yaptı. Can konuşmasında “Bizler Ak Partimizin Ak Kadroları olarak, Dünyada ve ülkemizde meydana gelen değişimlerin farkındayız. Özellikle, Ak Parti hükümetleri döneminde görülen müspet kazanımlar, ekonomik gelişmeler ve kalkınma yalnız milletimizin değil, tüm dünyanın gözleri önünde cereyan edip, dünyanın ilgisini çekmektedir. İşte bizler, milletimizin maddi refahı gelişirken, bu gelişime paralel olarak dini, manevi ve ahlaki değerlerinde gelişmesi amacıyla bu tür sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Çünkü bizler, bir ülkenin maddi kalkınmasının yanında, manevi kalkınmasının ıskalandığın da, ahlakın gereği gibi yücelemeyeceğini, ülkenin tam manasıyla ayakta durmasının zor olduğunun bilincindeyiz.  Bu sebeple, sosyal sorumluluk içeren projeleri gerçekleştirmeyi ve geliştirmeyi Teşkilat olarak sorumluluğumuzda ve önceliklerimizde görüyoruz.” dedi

 Ramazan Can konuşmasınının devamında “Bu bağlamda, geçtiğimiz ay içerisinde "Yangında Üşüyen Eller Bizim Ellerimizdir" sloganı ile başlatmış olduğumuz, Suriye`de zulüm altındaki kardeşlerimize yönelik kampanyamızda toplanan, 5.713 takımdan ve toplamda 17.589 parçadan oluşan kışlık kıyafet ve giyim malzemesini sizlerin huzurunda bugün, İHH İnsani Yardım Vakfı`na teslim etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bu yardım kampanyasında emeği geçen başta Ak Parti İl Başkanım Murat Alparslan beyefendiye, Ak Parti Yenimahalle İlçe Teşkilatımızın her kademesinde ki teşkilat mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda, kampanyamıza destek veren Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Temsilcilerine, yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Tabii bu kampanyayı gerçekleştirirken devamlı istişare ettiğim, fikir alışverişinde bulunduğum Hakan Albayrak ve Eyüp Gökhan Özekin beylere teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim hepsinden razı olsun. diyerek açılış konuşmasını sonlandırdı.

 Ak Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan “Bugün kardeş ve komşu ülke olan ve şu anda zulme uğrayan Suriyeli kardeşlerimiz için Yenimahalle ilçe teşkilatımızın topladığı yardımları teslim etmek için buradayız.

Başbakanımızdan ilham alarak başlatmış olduğumuz bu sosyal sorumluluk projesini ve çok anlamlı olan bu kampanyayı bu günlere kadar getirdik. Bugün toplananların takdimi olacak ve bu suhulet bitene kadar bu kampanyalar devam edecek” dedi.

Mevlüt Çavuşoğlu konuşmasının sonunda Ankara İl Başkanlığına ve Yenimahalle İlçe teşkilatına çok teşekkür ederken düzenlenen kampanyanın çok büyük olduğunu, kampanyada hanım kardeşlerin de emeklerinin çok olduğunu belirtti. Onlarada ayrıca teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

İHH yetkililerine temsili yardım çeki takdim edildi. İHH yekilileri de Yenimahalle İlçe Teşkilatı adına İlçe Başkanı Ramazan Can’a yaptıkları yardımlardan dolayı üzerinde Kudüs kabartması olan bir plaket hediye etti.

Ak parti Ankara milletvekili Emrullah İşler İse “Biz zorda kalanların yanındayız. Zaman geçiyor başta Suriye olmak üzere ilerde tüm halklarla dostluğumuz pekişecek.Şu anda bölge zor bir dönemden geçiyor. Ama Allah’ın hesabı var. Bir millet bir şeyi kafasına koymuş ise önünde hiçbir engel duramaz” dedi İşler “Dua edelim inşallah Suriyeli kardeşleriz güzel günler görsün. Bu kampanyadan dolayı ilçe teşkilatınıda ayrı ayrı kutluyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı