Yenimahalle Ak Partiden Medyatik Aday

Yenimahalle Ak Partiden Medyatik Aday

Seçimler yaklaşırken Yenimahalle de Ak Parti aday adayları da alanlarda yerini alıyor.

 .  Yenimahalle de Medya sektöründen  tanıdığımız  gerekse Hentbol Bayanlar Süper ligin, kurucusu olduğu Gaye Spor Kulübünü çıkarmayı başararak spor camiasının da dikkatlerini üzerine çeken Savaş Şahin  siyasette de yer aldı. Has Parti Yenimahalle kurucu ilçe başkanı olan Savaş Şahin Ak Parti Yenimahalle’den aday adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Savaş Şahin Kimdir?

1974 yılında Ankara da doğdu. Memleketi  Sivas  Koyulhisar. İlk orta ve lise örgenimi mi Yenimahalle de gerçekleştirdi. Üniversitede Yerel Yönetimler bölümünde okumaya devam etmek de.

Savaş Şahin 1992 yılından itibaren iş hayatına atıldı. O yıl kurmuş olduğum Ankara nın ilk yerel Radyolarından birisi olan Yankı Radyo TV Yay A.Ş ile medya sektörüne giriş yaptı. Ankara Yenimahalle merkezli  yapmış olduğu radyo yayınları ile bölge sorunlarına ve bölge halkına yararlı bir radyo yayıncılığını 2003 yılına kadar devam ettirdi. Aynı zaman da Ankara ve çeşitli illerde bulan mağazalar zincirlerinde açmış olduğu reyonları ile geniş kitlelerde ticaret imkanı buldu. Kurmuş Olduğu Şahin Medya Grup bünyesi ile Gerek Radyo TV yayıncılığı, Gazeteler ve haber portalları ile Yenimahallelinin ve Yenimahalle nin sorunlarını eksiklerini zaman zaman dile getirerek bunların çözüme ulaşmasında etkin oldu.

Siyasete Sn. Profosör Dr. Numan Kurtulmuşun 1 Kasım 2010 yılında Kurduğu Halkın Sesi Partisin de  Yenimahalle Kurucu İlçe Başkanı görevini üstlenerek siyaset arenasında da boy göstermeye başladı. Yapmış olduğu projeler ile Yenimahalle nin adını her platformda öne çıkarmayı başardı.

2012 yılında Sosyal proje olarak başladığı ve kuruculuğunu yaptığı Gaye Spor Kulübü ile gençleri spora yönlendirerek  Yenimahalle de spor sevgisini aşıladı. Kurduğu takım ile Bayanlar Hentbol Liğinin zirvesi olan Süper Liğe takımı çıkararak bir anda ulusal ve yerel anlamda spor camiasının da dikkatini üzerine çekti. Gaye Spor Klübü Hentbol takımı Bu yıl Ankara nın süper liğ de ve Türkiye Kupasın da  yer alan 3. Takımı olarak da büyük bir başarıya imza attı.

Savaş Şahin şuanda çıkarmış olduğu 2 gazete 3 haber portalı ve başarılı bir spor Kulübüd başkanlığıyla kendisini Yenimahalle ye adamış Yenimahalle de  büyümüş,bölgeyi tanıyan,sorunlarını bilen ve çözümlerini üretmeye hazır bir şekilde ekibi ile çalışmalarına devam etmektedir.

Radev Basın Komisyonu Başkanlığı görevi dışında AN ÇO BA yönetim kurulu üyesi olan, Turyad (Türkiye Radyo Tv Yayıncıları Derneği)Yönetim Kurulu Üyesi, Türkiye Yerel Gazeteciler Dernegi üyesi, ve İhtiyarlara Hürmet derneği ve bir çok sosyal projenin de içinde bulunmakta. Savaş Şahin evli ve 3 çocuk babasıdır.

Tecrübeli gençliğine, birikimine, insan  ve toplum sevgisine güvenen Şahin bir bölgenin değil tüm Yenimahalle nin, Bir kesimin değil tüm bireylerin oyuna talip dir.

Gelin Yenimahallemizi hep birlikte el ele omuz omuza çalışarak büyütelim. Yenimahalle mizi daha yukarıya çıkarmak bölgeyi cazibe ilçesi haline getirerek örnek bir ilçe olabilmek için hep birlik de çalışalım.

Bu temenniyle Yenimahallemizin yönetimine talibim. Tecrübeli Ekibimle birlik de Sizlere Yenimahalle mize hizmet etmezden onur duyarım.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı