Yenimahalle CHP?de Ekren adaylığını açıkladı

Yenimahalle CHP?de  Ekren adaylığını açıkladı

Ülkü Ekren CHP Yenimahalle ilçe başkanlığının 03/03/2013 tarihinde Nazım Hikmet kongre merkezinde yapılacak olan ilçe başkanlık kongresinde adaylığını açıkladı.

 Yenimahalle ilçe başkanlığına kalabalık parti üyesi ile birlikte gelen Ülkü Ekrern basaın toplantısı düzenleyerek ilçe başkanlığına aday olduğunu ilk açıklayan isim oldu.

Ülkü Ekren 1957 niğde doğumlu iki çocuk babası Ekren yüksek okul mezunu , kamu kurum ve kuruluşlarında görevini sürdürürken  çesitli spor kulüplerinde de  yönetici olarak görev yapan ayrıca KESK’in kuruluş aşamasında aktif çalışmalarda bulunan Ekren 2008 yılında emekli olduktan sonra aktif siyasete atılmıştır.

Ekren yapmış olduğu basın açıklamasında;CHP si yedi coğrafyanın,esen her rüzgarınyeşeren her başağın,açan her çiçeğin,umudun,kimsesizlerin partisidir diye sözlerine başlayan Ekren;CHP de kişi yada grupların değil demokrasinin hakimiyetine dikkat çekerek halkın siyasete katılımını sağlamak ve demokrasinin işleyişini sağlamak için aday olduğunu dedi.

Ekren;parti içi seçimlerede üyelerin tamamının katıldığı ön seçimlerin yapılması gerektiğini,küçük olsun benim olsun anlayışından kurtulup devrimci bir ruhla umutları,kardeşlik,barış ve sevgi tohumlarını yeşertecek bir anlayışla aday oldum.

Ekren;2002 den beri AKP iç ve dış politikalarla ülkemizi belirsiz bir noktaya doğru sürüklediğini,geceyarısı bir hamleyle Çayyolunu ayırarak Çankaya’ya bağladığını, padişahın bu hamlesini, boşa çıkarmak için tüm demokrasi güçlerini harekete geçirebilecek akılcı bir Yenimahalle yönetimine ihtiyaç olduğunu,emekten,barıştan,dostluktan yana herkesin CHP çatısı altında birleştirecek yerel seçimlerde belediyeyi yeniden kazanarak büyükşehir belediyesine taşıyacak ekip çalışmasını önemseyen sokakta dik duracak, partililerini kucaklayacak bir yönetime ihtiyaç olduğunun altını çizerek siyaseti hayatın akışına mücadele aracı olarak gören ve bu aracı emek,özgürlük için bir an bile uzaklaşmayan, partiyi daraltan değil genişleten bir ilçe yapısı olması gerektiğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı