Yenimahalle durdurulamıyor

Yenimahalle durdurulamıyor

Kadınlar Hentbol Süper Ligi 11. Hafta karşılaşmasında Yenimahalle Belediyespor, Zağnos´u 32-27 yendi. Evinde ağırladığı Zağnos karşısında fire vermeyen Başkent temsilcisi, 11. Maçında 11. galibiyetini alarak zorlu rakibi karşısında sahadan başı dik ayrılm

Yenimahalle 5. viteste

 Karşılaşma öncesi Kayseri´de yaşanan hain terör saldırısında şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. THF Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmayı Mehtap Şimşek ve Pınar Hatipoğlu hakem ikilisi yönetti. Yenimahalle Belediyespor mücadeleye, Anna, Sokac, Chumak, Yeliz, Lenche, Marina, Duygu(Olga) yedilisiyle başladı. İlk dakikalarda takımlar biribirini tartarken, denk bir mücadele ortaya kondu. 17. Dakikada 11-10 öne geçen Yenimahalle Belediyespor, 3 dakika içerisinde bulduğu hızlı hücumları gole çevirerek farkı açtı ve 20. dakikada 14-10 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakibini kendine yaklaştırmayan Yenimahalle Belediyespor kontrollü bir oyunla devreye 18-14 önde girdi.

 Kaptan dümene geçti

 İkinci yarının başlamasıyla beraber Yenimahalle kaptanı Yeliz, takımının dümenine geçti ve oyunuyla maça damga vurdu. Yine ikinci yarıda oyuna dahil olan Fransız kaleci Attingre´nin üst düzey performansıyla beraber hücumda ve savunmada dengeyi sağlayan mavi beyazlılar oyununu bir üst seviyeye taşıdı. 50. dakikada skoru 27-22´ye getiren Yenimahalle, seyirci rüzgarını da arkasına alarak 55. dakikada farkı 7 sayıya çıkarttı. (30-23) Son 5 dakikaya tempoyu düşürerek giren Başkent temsilcisi, maçın başından sonuna kadar iyi oynadığı karşılaşmayı 32-27 üstünlükle tamamlamasını bildi. Kaptan Yeliz attığı 10 golle maça damga vururken, Sokac 7, Olga 6 golle galibiyette öne çıkan diğer isimler oldu.

 Yönetim tam kadro tribünde

Yenimahalle Belediyespor yönetimi takımlarının aldığı net galibiyette, tribündeki yerlerini aldı. Yenimahalle Belediyesi, başkan yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras ve kulüp yönetimi karşılaşmayı tribünden takip ederek, maç sonunda oyuncuları ve teknik ekibi teker teker kutladı.

 Yenimahalle Bursa Yolunda

 İlk yarının bitimine 2 hafta kala aldığı kritik galibiyetle zirvedeki yerini sağlamlaştıran Yenimahalle Belediyespor, Bursa´ya konuk oluyor. 21 Aralık Çarşamba günü Bursa Osmangazi Belediyespor´la karşılaşacak olan Yenimahalle karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, ligin ilk yarısını namağlup bitirme hesapları yapıyor.  

 



Anahtar Kelimeler: Yenimahalle durdurulamıyor

Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli