Yenimahalle Hentbol Takımı istikrar dedi

Yenimahalle Hentbol Takımı  istikrar dedi

2013-2014 Süper Ligi?nde fırtınalar estirerek finale yükselen ve Türkiye Kupası?nda da final oynama başarısı gösteren Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, iç transferi bitirdi. Teknik heyet ve oyuncular, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar?ın

 Kulüp Başkanı Mesut Bolatcan’ın yönetimindeki hentbol takımına bu sezon yaşattıkları heyecan ve gururdan dolayı teşekkür eden Yaşar, önümüzdeki dönemde de takıma desteklerinin devam edeceğini, takımın bunu fazlasıyla hak ettiğini söyledi.

“Türkiye şampiyonluğunu Ankara’ya getireceğiz”

İç transferde tüm oyuncularla anlaşan başarılı kulüp, Antrenör Serdar Eler ile de sözleşme yeniledi. Ayrıca Kadınlar Gençler Ligi Şampiyonu olan alt yapısındaki tüm genç oyuncuları da kadrosunda tuttuklarını belirten Bolatcan “İstikrarlı bir şekilde güçlenerek Türkiye Şampiyonluğunu Yenimahalle’ye ve Ankara’ya getireceğiz. İç transferi bitirdik. Şimdi aklımızdaki birkaç takviyeyi sağlayarak hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, 2011 yılında çıktığı Süper Lig’de şampiyonluğa oynaması, Kadınlar Gençler Şampiyonluğu’nu kazanması ve Türkiye Kupası’ndaki başarıları ile hentbol severlerin takdirini topluyor. Çok kısa sürede istikrarlı bir yükseliş yakalayan takımın başarısının sırrının emek, özveri ve iletişim olduğunu söyleyen Antrenör Serdar Eler “Çağdaş spor anlayışını benimsemiş bir takımız. Hep ileriyi düşünerek çok çalışıyoruz. Böyle de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yaşar, “Bizi gururlandırıyorsunuz”

Oldukça neşeli bir havada gerçekleşen imza törenin ardından Yaşar, “Bu kulüp, yöneticisinden temizlikçisine, çalıştırıcısından oyuncusuna kadar bizi gururlandırıyor. Özellikle kadınların yer aldığı sporları desteklemek için elimizden geleni yapıyoruz. Sizler bizim kararlarımızın ve emeklerimizin doğruluğunu kanıtlıyorsunuz. Bu sene de elimizden gelen tüm desteği hissedeceksiniz. Şimdi ileriye bakacağız. Mesut Başkan ile ayarlamaları yapıp önümüzdeki seneye takımımızı daha güçlü hazırlayacağız. Siz şimdiden hem benim hem de Yenimahallelilerin ve Ankaraların gönlünde taht kurdunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı