"Yenimahalle Sahipsiz"

MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün kahvaltılı basın toplantısı ile Yenihallede son günlerde yaşanan ağaç kıyımı ve bir çok soruna değinerek Yenimahalle Belediye Başkanı fethi Yaşar`ın Yenimahalle`den haberi olmadığını kaydetti.

 Ankara gündemini değerlendiren Başkan Adayı Kutlugün, Türkiye açısından hayati önem kazanan 30 Mart seçimleri öncesi basın mensupları ile bir kez daha Yenimahalle`nin sorunlarıyla ilgili görüşlerini paylaşmak ve sohbet amacıyla bir araya geldiğini belirtti.

        Kutlugün, 30 Mart tarihinin yeni bir başlangıç ve kurtuluş günü olduğunu söyledi. Mevcut yönetiminin belediyecilik anlayışının her şeyi kendi yandaşı için ranta çevirme anlayışı içinde olduğunu vurgulayan Kutlugün, biz, Yenimahalle’nin bu kurtuluşuna öncülük etmek üzere yola çıkmış, çılgın Türkleriyiz dedi.

            Başkan Adayı Kutlugün, bugüne kadar gerek özel hayatında gerek mesleki kariyerinde samimi olduğunu, söylediğiyle yaptığı arasında çelişki olmadığını  belediyecilik anlayışında da Yenimahalle halkına hep bu çizgide hizmet edeceğini ifade etti. Kutlugün,  tarihe not düşmek açısından belediyecilik anlayışımda mevcut Yenimahalle Belediyesi Başkanı ve ekibi gibi hareket ettiğimi görürseniz, gelin, bu sözümü bana hatırlatın, yüzüme vurun, hesabını sorun" dedi.

            MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, "İlk gençlik yıllarımdan beri her karışını bildiğim, her sokağına ayak bastığım, her mahallesinde hatıralarım olan Yenimahalle’yi, Başkan adayı olarak iki ay önce değil, tam 14 ay önce yeniden çalıştım, yeniden etüt ettim" sözlerini kaydetti. Belediyecilik anlayışında kırmızı çizgilerinin olduğunu belirten Kutlugün, kaynakları doğru kullanarak herkesin başkanı olmak istediğini doğru projelerle gerek sosyal,  gerek ekonomik anlamda yaşanılabilir bir ilçe yaratacağını sözlerine ekleyerek Yenimahalle` nin insanına, ağacına, böceğine, sahip çıkacağının sözünü verdi.

            Son otuz yıldır Yenimahalle’yi yöneten siyasi kadroların Yenimahalle’yi getirdiği noktanın ortada olduğunu  30 yıl boyunca Yenimahalle’de hiç belediye başkanı olmasa bile Yenimahalle` nin bundan daha geride olamayacağını belirten Devran Kutlugün, mevcut projeleri ve hizmet anlayışındaki yeni vizyonuyla sadece MHP seçmeninin değil, onlarla birlikte AKP ve CHP seçmenlerinin de teveccühünü, desteğini kazandığını söyledi.

            Başkan Adayı Devran Kutlugün, herkesin ve her kesimin başkanı olmak istediğini enerjisiyle, vizyonuyla, projeleriyle bu göreve talip ve hazır olduğunu bir kez daha yineleyerek Yenimahalle` ye kent kimliği kazandıracağını belirtti.

 Haber: Beril Çuhadaroğlu- Orhan Aydan

 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı