Yenimahalle`de Ak Parti İddialı

Yenimahalle`de Ak Parti İddialı

Yenimahalle Ak Parti henüz adaylarının açıklanmamasına rağmen Yenimahalle`de seçimi almak için oldukça hareketli bir çalışma içinde.

 Seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdikten sonra   173 Meclis üyesi aday adayı ile bir araya gelen İlçe Başkanı Ramazan Can ve seçim koordinasyon merkezi başkanı İbrahim Cengiz oluşturdukları program ile  alan çalışmalarına hız katmış durumda.

Anketlerde ciddi bir oy artışı ile Yenimahalle`de makasın daraldığını ifade eden ilçe başkanı Ramazan Can henüz adayımız belirlenmemesine rağmen halkımız Ak belediyeciliğin başarısına hizmet inancına Yenimahalleliler destek vermektedir" dedi.   Ak parti gönüllüleri ile kapı kapı gezerek bir araya gelen Ak Yenimahalle gönüllüleri ile günlük ortalama 1500 hane gezerek günlük 300 vatandaşın gönüllü olarak üye olduklarını kaydetti.  

Bu yerel seçim sürecinde Ak belediyecilik hizmetlerinin millete referans olduğunu kaydeden ilçe başkanı Can " Belediye başkanımız Yenimahalle`mizin vizyonunu genişletecek, hizmet anlayışında fark yaratacak isim olacağına güvenimiz tam. Adayımız kim olursa olsun Ak belediyecilikte kişilerden önce hizmet anlayışı geldiği için adayımızla alanlarda Yenimahalle projelerini milletimizle paylaşacağız" şeklinde konuştu.      

Seçim Koordinasyon merkezimizi kurduk ve alan çalışmalarımıza adayımız varmış gibi çalışmalara başladık diyen İlçe Başkanı Ramazan Can ilçe çalışmaları hakkında şunları kaydetti ; " 173 meclis üyesi aday adayı ile bölge çalışması yaptık. Yenimahalle`yi 9 bölgeye ayırdık ve her gün alan çalışması için SKM`den program yapıyoruz.  SKM Başkanı olarak geçmiş seçim dönemlerinde de aktif olarak çalışan  İbrahim Cengiz beyi Başkanı olarak atadık. Yenimahalle`yi tanıması seçmen yapısı ve alan çalışmalarında İbrahim Cengiz bey bu konuda deneyimlerini alan çalışmalarımıza yansıtmakta" dedi.  

"Aday Adayları birlikte alanlardayız"

Seçim koordinasyon merkezi aday adaylarının programları partililerimizin alan çalışmaları buralarda sürdürülür.  173 meclis aday adayı ile her mahallede kapı kapı gezdikleri bir  seçim çalışması yürüttüklerini kaydeden Can ; " Adayların belirlenmesinin bu ay içinde gerçekleşeceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Adayımız genel merkezimin tarafından açıklandıktan sonra kim olursa olsun 30 Mart seçimlerine kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğini kaydeden Can ; " Yenimahalle de ipi göğüsleyen parti olacağımıza inancımız tam.  Anketlerde CHP`den öndeyiz Ak partili belediyelerin yapmış oldukları hizmetleri de ortadadır. Milletimiz Ak belediyeciliğin farkını biliyor ve bu seçimlerde de teveccüh göstereceğine inanıyoruz"  şeklinde ifade etti.

Milletimiz Ak Parti Üzerinden Oynanmak İstenen Oyunun Farkında 

Yolsuzluk operasyonunun oyları etkilemeyeceğini ifade eden Can ; Milletimiz başbakanımıza güvenmekte. Şuan tüm karalama kampanyalarına rağmen sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Milletimizin sorularına gönül rahatlığı ile cevap veriyoruz"dedi.

"Yenimahalle`de hergün en az 300 üye yapıyoruz"

Sosyal medyada olsun alanda olsun hükümete kurulan komplonun farkında olan milletimize  gerçekleri anlatıyoruz diyen Can ; " Bu komploya halk gelmeyecektir. CHP ve MHP`lisi de bu oyunu bozmak için partimize üye olmakta.  Her gün 1500 hane ile bir araya geliyoruz ve  günlük 300-400 arası su zorlu süreçte bile partimize üye olarak destek oluyorlar.  Üye yaparken biz vatandaşımızı üye yapmak için değil vatandaşımızın talebi üzerine üye yapıyoruz" şeklinde konuştu   

"Bizim Başlattığımız projeleri CHP Sahiplendi"

Belediyecilik Ak partinin işi diyerek iddialı olduklarını kaydeden Can ; " Yenimahalle`de  yaptıklarımız orta da bizim projelerimiz şuan halka pazarlıyorlar. Şuan CHP`li Fethi Yaşar yüzlerce dev eser derken bu dev eserler Ak partinin eserleri olduğunu göreceksiniz. 2009 yılında bitme aşamasında olan Nazım Hikmet Kültür Merkezi bizim projemizdi. Batıkent kent merkezi bizim projemizken bunu da CHP belediyesi burayı ticari alana cevirdi ve kendine mal edildi. Yüzlerce dev esere bakılınca bunlar Ak par döneminde, parklara baktığımızda bunlarda revize edilmekte. Yeni yapılan bir şey yok. Kentsel dönüşümleri biz başlattık ama CHP sahiplendi ve açılışını yaptı. Yenimahalle`nin sorunlarını çözmek için Yenimahalle`yi Ak belediyecilikle tekrardan buluşturmak istediklerini söyledi.      



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı