YENİMAHALLELİLERDEN FETHİ YAŞAR´A DESTEK

YENİMAHALLELİLERDEN FETHİ YAŞAR´A DESTEK

Yenimahalle esnafından Samet Albayrak ve Yenimahalle esnafları Fethi Yaşar´a yaptığı hizmetlere teşekkür ve destek için kahvaltıda bir araya geldiler.

Samet Albayrak yaptığı konuşmaya “Yenimahalle´mizin Birleştirici Gücü” hitabıyla başlayarak, ilçeyi Başkentin gözdesi yapan Fethi Bey´e, katılımlarından ötürü Başkan Vekili ve yardımcılarına, İlçe Başkanına, Belediye Meclis Üyelerine, Muhtarlara, Birim Müdürlerine ve misafirlere teşekkürlerini iletti. Bundan 10 yıl önce Yenimahalle´yi marka ilçe yapmak ülküsüyle yola çıkan Yenimahalle´nin mimarı, vatan-millet sevdalısı Fethi Yaşar ve ekibini ağırlamaktan onur duyduklarını, bundan sonra da hep yanlarında olarak desteklemeye devam edeceklerini söyledi. 1 Nisan sabahı öncelikle güzel ülkemizde ve Cumhuriyet´in ilçesi Yenimahalle´de baharın gelmesini can-ı gönülden istediklerini belirtti.

Ardından söz alan Fethi Yaşar; “Bu güzel buluşmayı sağlayan Samet kardeşime şükranlarımı sunuyorum.” diyerek katılımcı tüm misafirlere teşekkürlerini iletti. Yerel seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Yaşar; savaşa değil, seçime gidildiğini, muhtarımızı, meclis üyemizi, belediye başkanımızı seçeceğimizi ancak ülkenin içinde bulunduğu konumu vatansever bir yurttaş olarak içine sindiremediğini söyledi. Kazananın da kaybedenin de Türkiye Cumhuriyeti´nin vatandaşı olacağını belirten Yaşar, ülkemize kardeşlik, birlik ve beraberliğin lazım olduğunu, belediye başkanlığının siyaset, ayrıştırma yeri değil hizmet makamı olduğunun bilincinde davranmak gerektiğinin önemini vurguladı.

Yaşar; Yenimahalle´nin 1948´de başlayan ve 1952´de kurulan bir ilçe olduğunu, kendisinden önceki 5 yıllık süreç ile dönemini kıyasladığında yapılan işlerin, yatırımların ve güzelliklerin sevgi, birlik ve eşit hizmet anlayışıyla ve tek kuruş boşa harcanmadığı için başarıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Yenimahalle Belediyesi´nin alınması çok zor olan ISO 9000 belgesini devletten aldığını, Uluslararası Bayrağı teslim alarak dalgalandırdıklarını, bu bayrakların doğru hizmetin, standartları yakalamanın, doğru insanları kucaklamanın bayrakları olduğunu söyledi.

“Biz Anadolu Erenlerinin sözleriyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi, onun değerlerini, eşit yurttaşlığı, kadın-erkek eşitliğini yaşayarak bugünlere geldik. Demokrasi olmasaydı, Cumhuriyetin ilkeleri bu kadar güçlü olmasaydı ne ben bu kürsüdeydim ne de Cumhurbaşkanımız o kürsüdeydi. Onun için hepimiz birbirimizi seveceğiz. Demokrasinin görevi insanları kin ve nefrete değil barış ve sevgiye kavuşturmaktır.” diyerek, 10 yıldır Yenimahalle´de bu anlayışla eşit hizmet götürerek, herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olmanın huzurunu yaşadığını ve 1 Nisandan itibaren de aynı anlayışla hizmete devam edeceğini belirtti.



Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı