Yenimahalle MHP Eyüp Yılmaz`la Devam Dedi.

Yenimahalle MHP Eyüp Yılmaz`la Devam Dedi.

MHP Yenimahalle İlçe Teşkilatı, 8.Olağan Genel Kuruluna tek aday olarak giren mevcut İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz başkanlığında yola devam edecek. Yılmaz: ”Bugüne kadar verdiğimiz mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz.”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara ilçelerde 6 Aralık’ta başlayan kongre süreci devam ediyor Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde MHP Yenimahalle İlçe Teşkilatı 8. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

  Yoğun ilgi gösterilen Kongreye : MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Zuhal Topçu, Ankara milletvekili Özcan Yeniçeri, İl başkanı Fatih Çetinkaya, Ankara Ocak İl başkanı Orhan Topçu, MYK üyesi Selçuk  çoşkun,Sema Doğan, Hamit Ayanoğlu, Mehmet Aslan, İbrahim Çiftçi, Ömer Demirel, Mehmet Ali Tanrıverdi,Polatlı belediye başkanı Mürsel Yıldızkaya, Fikret Çetinkaya ve Devran Kutlugün`ün yanısıra, Etimesgut ilçe başkanı Mustafa Ulusoy, Çankaya ilçe başkanı Deniz Kaya, Elmadağ ilçe başkanı Erol Bostancı, Şereflikoçhisar ilçe başkanı Sinan Ekici, Keçiören ilçe başkanı Mustafa Sargın,TÜRKAV Genel Başkanı Sinan Yüksel, Yenimahalle Atatürkçü Düşünce Derneği başkanı Salih Ertürk ve çok sayıda partili katıldı.

Eyüp Yılmaz’la Devam

MHP Yenimahalle İlçe Başkanı Eyüp Yılmaz tek aday olarak girdiği Kongredeki konuşmasında; geçen yerel seçimlerde beraber çalıştıkları Yenimahalle Belediye Başkanı eski Adayı Devran Kutlugün’e teşekkür ederek şöyle konuştu: “15 ay boyunca kapı kapı gezerek ciddi anlamda mücadele ettik ama takdiri ilahi böyle nasip etmiş onun ötesini biz bilemeyiz bu mücadeleye devam edeceğiz bundan sonra da Rabbim birliğimizi bozmasın, kısa sürede kongre hazırlama çalışması yaptık hatamız varsa hakkınızı helal edin”diyerek sözlerini bitirdi.

Akp’ye Yolsuzluk Tepkisi

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya yaptığı konuşmada ilçe kongreleriyle ve sonrasında 15 Şubat 2015 tarihinde yapılacak Ankara İl Kongresiyle iktidara yürüyüş çalışmalarını sürdüreceklerini vurgularken Ak Parti Hükümetini eleştirdi ve “artık MHP İktidarının zamanı gelmiştir” dedi. Çetinkaya konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Bugüne kadar kursağına bir lokma haram lokma bulaşmamış bir davayı, boyunlarına kadar harama batmış olanlar sevmez, 17-25 Aralık’la ilgili yayın yasağı koyuyorlar peki ya bizi nasıl susturacaklar? Çok manidardır Bugüne kadar Türk kelimesini ağzına almayanlar ortaya yolsuzlukları çıkınca, köşeye sıkışınca, çikolata paketlerinde milyonlarla yakalanınca Türk geleneklerinde hediye gelenekseldir diyerek siyaseti yozlaştırdılar. Bunlardan tek bir sonuç çıkaracağız yılmak yok, yorulmak asla yok, pes etmek yok, dilsiz şeytanları oynayanlara inat doğruları söylemeye devam edeceğiz.”dedi.

Egemen Aldoğan



Ankara

27.04.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:47
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:46
  • YATSI 21:14
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı