Yenimahalle`nin milli gururları

Yenimahalle`nin milli gururları

Futbol, basketbol, hentbol, boks, kick boks, muaythai, atletizm, yüzme gibi değişik branşlarda sporcular yetiştiren Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşarak Yenimahallelilerin göğsünü kabartmaya devam ediyor.

 Ülkemizin çeşitli illerinde farklı tarihler arasında düzenlenen kick boks ve boks şampiyonalarından ödüllerle dönerek gurur yaşatan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, ayrıca kick boks milli takımına 4 sporcu gönderiyor.

Yaşar, sporcuları makamında ağırladı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, konu hakkında bilgiler almak ve boks ve kick Boks şampiyonalarında derece elde eden sporcuları tebrik etmek amacıyla Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan, antrenörler Ekrem Öztaş, Abdullah Keleş ve sporcularla bir araya geldi.

Yaşar, sporculara Yenimahallelilere yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür ederek Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün son yıllarda elde ettiği başarılara dikkat çekti. Yaşar: “Spora ve sporcuya destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Belediyemiz bünyesinde çalışmalarına devam eden spor kulübümüz, farklı branşlarda önemli sporcuların yetişmesine katkı sağlıyor. Özellikle boks ve kick boks alanında belirli bir noktaya geldik. Sporcularımız şampiyonalardan başarılarla dönüyor. Şimdi de kick boks dalında milli takıma sporcu göndermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ben bütün sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Yaşar’dan kapalı spor salonu müjdesi

Yenimahalle Belediyesi’nin spor alanında yaptığı hizmetlerin devam edeceğinin altını çizen Başkan Yaşar, Yenimahalleli sporcuların daha rahat çalışmaları için Yenimahalle’ye modern bir kapalı spor salonu yapacaklarının müjdesini verdi.

Ziyaret sonunda Yaşar, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Daha sonra sporcular, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras’a da nezaket ziyaretinde bulundu.

İşte başarı karnesi

Bu yıl içerisinde ülkemizde düzenlenen çeşitli şampiyonalarda Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nden Kick boks branşında 3 sporcu Türkiye Şampiyonu, 2 sporcu Türkiye 2.si ve 7 sporcu Türkiye 3.sü olurken boks branşında ise bir sporcu Türkiye 2.si, 2 boksör de Ankara birincisi oldu.

Kick Boks branşında Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nden bir sporcu 30 Eylül -06 Ekim tarihlerinde Brezilya’da,  2 sporcu da 30 Kasım – 08 Aralık tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşecek Dünya Şampiyonası’nda milli takımda yer almaya hak kazandı. Yine 14-21 Eylül tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda da Yenimahalleli bir sporcu ülkemizi temsil edecek.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

13.05.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:28
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:43
  • AKŞAM 20:02
  • YATSI 21:37
  • Pazartesi 16.4 ° / 7.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.4 ° / 5.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false