YENİMAHALLE?NİN ŞAMPİYON HALTERCİLERİ

YENİMAHALLE?NİN ŞAMPİYON HALTERCİLERİ

Ankara Şimşekler Gençlik Spor Kulübü Kadın Halter Takımı, madalya ve kupa sevinçlerini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile paylaştı.

 Spora ve sporcuya büyük önem veren, Yenimahalle’yi sporun merkezi haline getiren Yaşar, Ankara Şimşekler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kadir Erkan, Antrenörler Ergün Batmaz, Nuri Bayder ve aralarında dünya ve Türkiye şampiyonlarının bulunduğu başarılı haltercileri makamında ağırladı.

KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ

Ziyarette sporcuları tek tek tebrik eden Yaşar, “Çocuklarımızın, gençlerimizin boş zamanlarını kültür-sanatla, sporla değerlendirmeleri beni memnun ediyor. Bu amaçla ilçemizde amatör sporculara her türlü desteği verme gayretindeyiz” dedi.

İlçede kapalı spor alanlarının yeterli olmadığını söyleyen Yaşar, ilçeye modern bir kapalı spor salonu kazandıracaklarının müjdesini verdi. Burada her türlü salon sporunun yapılabileceğini kaydeden Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin spor alanındaki hizmetlerine de değinerek Batıkent Spor Kompleksi, Yenimahalle Pazar Yeri içerisinde yer alacak spor alanları hakkında konuklarına bilgi verdi.

YAŞAR’DAN NASİHAT

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözüne atıfta bulunarak başarılı haltercilere nasihatlerde de bulunan Yaşar, “Yaptığınız tek bir yanlış davranış, bunca yıllık emeklerinizi boşa çıkarabilir. Kurallar ne ise o kurallara uyarak başarı elde edebilirsiniz. Aman antrenörlerinizin sözlerini kulak arkası etmeyin” şeklinde konuştu.

“SOKAKTAN SPORA”

Ankara Şimşekler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Kadir Erkan ise Yaşar’a kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek “Size söz verdiğimiz gibi şampiyonalardan madalyalar ve kupalarla döndük. Kulübümüz Alanya’da düzenlenen Büyükler Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nda 5’inci olurken Sivas’ta düzenlenen 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası’nda ise sporcularımız değişik kategorilerde derece elde etti” dedi.

Kulüpleri hakkında Yaşar’a bilgiler veren Erkan, “Sokaktan Spora” adı altında bir kampanya hazırladıklarını ve bu kampanyada Yenimahalle Belediyesi ile işbirliği yapmak istediklerini sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli