Yerel Seçimde İddialı Adaylar İlk Kez Konuştu

Yerel Seçimde İddialı Adaylar  İlk Kez Konuştu

Yaklaşan yerel seçimde Başkent ilçelerine aday adayı olan ve ilçe belediyeleri yönetmek isteyen aday adalarının çalışma projelerini ve kamuoyuna tanıtmak için Angara gazetesi olarak hazırladığımız yazı dizinde bu hafta konuklarımız Cumhuriyet Halk Partisi

 Yenimahalle için aday adayı olan Erhan Ulugöl yerel yönetim projelerinde iddialı ı olduğunu kaydederken MHP`den Mamak Aday Adayı olan Naci Bayanlı Mamak`ın artık sorunların ve rant`ın ilçesi değil yatırımları ile Başkentlilerin hem gezeceği hem yatırım yapacağı ve keşke Mamak`ta yaşasak diyeceği bir ilçe olması için proje ve çalışmalarını gündeme getirdi.

MHP``den Mamak Belediye Başkan Adayı olan Naci Bayanlı Mamak`ın Ankara`nın en merkez ilçesi olmasına karşın yerel yönetimler yüzünden sefalet çektiğini belirterek, herkes Mamak`ta arazilere değer verdi. Biz insanlara değer vermek üzere aday adaylığımızı açıkladık. Mamak`ta inşaatlara binalara yollara değil insanlarımızın rahat edeceği yatırımlar ile hem sosyal belediyecilik hem de belediyecilikte hizmetin farklılığını dürüstlüğün ayrıcalığını Mamaklılarımıza sunacağız" dedi.

Siyasette siyasi düşüncesinin değişmediğini ve inandığı Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında yıllardır bulunarak onurlu bir siyasi geçmişe sahip olduğunu kaydeden Naci Bayanlı ; " Ben siyasette dürüstlükten  milletimizin bütünlüğünden yana bir duruş sergileyerek çalışmalarımızı  sürdürdük. Partimle birlikte yıllardır ülkemiz için en iyisini yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz da. Amacımız hiç bir zaman rant ayrımcılık birilerine eyvallahlar olmadı. Milletimizin yararına bütünlüğümüzü bozmayacak inançlara saygılı millete hizmetkar bir olgu ile hareket ettik "dedi. 

Daha önce 2 dönem Mamak İlçe Başkanlığı yapmış olduğum Mamak`ta Mamak`ın sorunlarını bilen Mamak insanını tanıyan nelere ihtiyacı olduğunu bir yerel yönetimde nelerin olması gerekliliğini bilen biri olarak ve yaklaşık 20 yıllık sendikacılık dönemim de insanlarımıza hak ve hukuklarını savunulması onurlu, dürüst ve emektar bir yaşam için neler olması gerekliliği bilinci ve tecrübem ile bu yola çıktı. gerek partim gerekse yıllarımızı birlikte kol kola geçirdiğimiz Ülkücü camiamızın destekleri ile bu yolda çok daha fazla proje, Mamaklılara sahip çıkan ve hahıkını arayacak bir belediye yönetimi için aday adayı olarak alanlarda Camiamızın ve Mamak`lıların destekleri ile çalışmaktayım" şeklinde konuştu.

"Varoşların değil, Huzur ve Güvenin İlçesi Olacak"

Bir Mamaklı olarak Mamak`ın bugüne kadar hep rant ve çıkarlar için talan edildiğini söyleyen Bayanlı ; " Amacımız artık Mamaklıların  huzuru ve ferahı için gereken çalışmaları Mamaklılara kazandırmak. İşçisinden, işverenine, öğrencisinden öğretmenine, emeklisinden, engellisine hizmet veren ve huzuru güveni simgeleyen bir ilçe olamsı için projelerimizi hazırladık. Yıllardır varoş kesimlerde oturan ve sadece Başkentte Kızılay`a yakın diye rant alanına dönen Mamak bunu hak etmemekte. Mamak`ta yaşamak huzuru , yaşam alanları yatırımları ile örnek olmalı. Hafta sonu tüm Ankara`nın tatilini geçireceği  esnafın  ve kazanç sağlayacağı ilçe olarak adını yazdırmalıyız" dedi.

Aday adaylık sürecinde Milliyetçi Hareket Partisi tabanından ve ülkücü camiadan büyük destek aldığını ve bu destekler için partililere teşekkür eden Bayanlı ; " Mamak`ta parti içinde küskünlükleri bir kenara bırakıp büyük bir coşku ile hedefi Mamaklıları kazanmak için yol ve kader birliği yaparak alan çalışmalarına yer verdik" şeklinde konuştu.

Bayanlı son olarak Mamak`ta projelerimiz ile büyük bir huzur şehrinin kapılarını aralayacaklarını söyleyerek, alan çalışmalarımız her gün ev ev toplantılar yaparak gerekse esnaflarımızın kapısını çalarak devam etmekte.Bizlere kapılarını açan ve kendimizi anlatma imkanı veren projelerimizi destekleyerek Mamak``în değişmesi için katkı sunan yol arkadaşlarımıza ve Mamaklılara bir kez daha teşekkür ediyorum.  Mamaklıların istekleri belli Mamak ranttan çıkacak ve huzurun ilçesi olacak. Kentsel dönüşüm ile varoşların sürgün edildiği değil yerel yöneticilik anlayışımız ile ekonomik düzeyi zorda olan vatandaşlarımızın rencide edilerek değil , onure edilerek refah düzeyi yukarı çekileceği iş ve barınma hakkı olacağı bir ilçe olacak. Esnaf birlerine ne verildiğini değil belediye bizim için şu projeyi yaptı, biz nasıl katkı sağlarız diyeceği  çalışmalar ile Mamak`ı yönetmeye talibiz. Mamak herkesin evi olacak. " dedi.

Haber: Beril Çuhadaroğlu - Orhan Aydan



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

15.05.2024

  • İMSAK 03:43
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:44
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:40
  • Çarşamba 17.1 ° / 6.6 ° false
  • Perşembe 17.1 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.3 ° / 9.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı