Yiğiner Soyunma Odasında Sporcuları Dövdü

Yiğiner Soyunma Odasında Sporcuları Dövdü

Ankaragücü?nde Ofspor mağlubiyeti sonrası ortalık karıştı.

. Maç sonrası soyunma odasına giren Mehmet Yiğiner’in oyuncuları dövdüğü iddia edildi.

İddialara göre soyunma odası koridorlarında ilk önce yöneticilerin Serkan Şirin başta olmak üzere oyunculara saldırdı. Ardından soyunma odasına giren Mehmet Yiğiner ve yöneticilerin oyuncuları dövdü. Başkan Mehmet Yiğiner’in Mehmet Çakır’a yumruk attı. Temsilcinin giremediği soyunma odasınının kapısının kapatıldığı ve uzun süre kavga sesleri geldiği öğrenildi.

Oyuncular soyunma odasından çıkmadı.

Olaylar sonrasında oyuncular Başkan Mehmet Yiğiner’den şikayetçi olacakları iddia edildi. Hatta Karakoldan şikayet üzerine polisler geldi. Yöneticilerin araya girmesi ile şikayetlerinden vaz geçen oyuncular 10 kereden fazla fikir değiştirdi. Bu arada 3 minibüs çevik kuvvet polisi stadyuma geldi. İlk önce oyuncuların soyunma odasından çıkarak karakola gidecekleri ve şikâyetçi olacakları bildirildi. Ancak daha sonra gelen haberlerde oyuncuların şikâyetlerinden vazgeçtikleri öğrenildi. 3 saat sonra soyunma odasından çıkan futbolcular Çevik Kuvvet polislerinin eşliğinde tesislere geçti. Güvenlik için otobüs Gençlerbirliği Tesisleri içerisinden geçerek Beştepe’ye ulaştı.

 

İsteyen oyuncular sözleşmesini fesh edebilir.

 

Ankaragücü yönetiminin yarın isteyen futbolcunun sözleşmesini çift taraflı fesh edebileceklerini söylediği öğrenildi. Of maçı ile şampiyonluk iddiasını neredeyse bitiren ancak Play- Off ‘dan çıkma şansını sürdüren Ankaragücü’nde yaşanan olayların bu durumu da zora zokabileceği konuşuluyor.

 

Gelişmeler ilk Klasspor’dan öğrenildi.

 

Maç sonrası Teknik Direktör Fuat Akyüz’den açıklama almak için bekleyen editörlerimiz gelişmeleri ilk paylaşan yer oldu. Spor medyasından sadece editörümüz Bülent Atlas gelişmeleri sonuna kadar takip etti. Oyuncuların da soyunma odasından Ulusal Medyaya haber verdiği öğrenildi. Twitter üzerinden haberin duyulması ardından başkan Mehmet Yiğiner yöneticilerin de sinirlenebileceğini yazdı. Ancak daha sonra bu mesajını sildi.

Temsilci raporuna yaşananlar geçti.

TFF Temsilcisi maç sonrası yaşanan tüm olayları not aldı. Birçoğu gözü önünde geçtiği öğrenilen olaylar ile ilgili Mehmet Yiğiner ve yöneticilerin PFDK’ya sevk edilmeleri bekleniyor.

Maç sonrası Gençlik Parkında da Polis taraftarlara saldırdı.

Maç sonrası Gençlik Parkı yönünde toplanan taraftarlara polis biber gazı ve plastik mermi ile çok sert müdahale etti.  

Kaynak : Klasspor-Bülent Atlas



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

24.04.2024

  • İMSAK 04:18
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:38
  • AKŞAM 19:43
  • YATSI 21:10
  • Çarşamba 26.6 ° / 13.5 ° false
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı