YILDIRIM “ANKARA´YI KESİN ALDIK.”

YILDIRIM “ANKARA´YI KESİN ALDIK.”

CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, İlçe Basın Bilgi İşlem Youtube kanalına verdiği röportajda; seçim hazırlıkları, hedefler ve alınacak sonuçlara dair öngörülerini paylaştı:

“Çankaya İlçe olarak seçime hazır hale geldik. 2038 sandıkta sandık görevlilerimiz, okul sorumlularımız, müşahitlerimiz ve bölge sorumlularımızın tamamını aktif hale dönüştürdük.

Seçimi alacağız, bizim tahminimiz önümüzdeki günlerde %75´lere yakın oy almayı hedefliyoruz ve Çankaya halkı Belediye Başkanımızdan son derece memnun, Belediye Başkanımızın 5 yıldır Çankaya İlçemizde yaptığı yatırımlar, projeler, yeşil alanlar, parklar, kapalı spor alanları, kültür merkezleriyle başarılı bir belediye başkanıyla çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Mansur Yavaş, Ankara´da En Yüksek Oyu Çankaya´dan Alacak.

“Çankaya´da rekor bir oyla İlçe Belediyesini alacağız ama buradaki temel hedefimiz Ankara´yı almak. Büyük bir olasılıkla Mansur Yavaş da Ankara´da 25 ilçe içinde en yüksek oyu Çankaya´dan alacak.

Çankaya Belediye Başkanımız da Ankara´nın en büyük gençlik merkezini kurarak; milli kütüphanesi, sineması, tiyatrosu ve her türlü öğrenciye hizmet verebilecek bir kültür merkeziyle üniversiteler şehri olan Ankara´yı yeniden ayağa kaldıracak. Çankaya İlçe, İlçe Belediyemiz ve bizler uzun süre bu seçimlere hazırlandık. Ankara artık Cumhuriyet Halk Partisinin Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışıyla yönetilmeye hazır hale geldi.

Şu anda seçim olsa Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı Mansur Yavaş´ın kazanacağından hiç şüphemiz yok.  AKP´nin adayı Mehmet Özhaseki ile aramızdaki fark çok fazla. Bu farkı kapatmaları mümkün de değil, imkânsız gibi gözüküyor. Mansur Yavaş,  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda öncelikli olarak Ankara ekonomisini canlandırmak, ulaşımı kolaylaştırmak, öğrenci yurtlarını ve öğrencilere sahip çıkmak konusunda ki projeleriyle 300 bin öğrencinin önünü açacak, umudu olacak.

Özellikle kırsal kesimdeki yoksul köylülerimiz şu anda tarımda ve hayvancılıkta zafiyete uğramış Ankara´nın köyleri yeniden ayağa kaldırılacak.  Ve artık içe dönük bir tarım,  içe dönük bir sebzecilik, içe dönük bir hayvancılık Ankara´da yeniden canlanacak ve Ankara halkı dışarıdan gelen sebze ve meyveye muhtaç olmadan Ankaralıların yetiştirdiği organik sebze ve meyvelerle tanışacak. Bu hem Ankara´da ekonomiyi canlandıracak, hem orta ölçekli esnafı hem de KOBİ´leri, sanayiyi yeniden ayağa kaldıracak. Ve Ankara´daki işsizliğin de bir kısmını bu alanlarda istihdam yolları açılarak ayağa kaldıracağına inanıyoruz.”

Ankara´yı Kesin Aldık

Ankara´yı kesin aldık. O nedenle önümüzdeki günlerde yurttaşlarımızın hayatında da büyük değişiklikler olacak,  büyük kolaylıklar olacak. Artık baskı, zorbalık ve tehdit Ankara´da konuşulmayacak. Ulaşım geç saatlere kadar devam edeceği için vatandaşlarımızın eve kapanmasının da önüne geçmiş olacağız.

Artık Ankara´da ağır ekonomik şartlarda yaşayan yurttaşlarımızın belediyecilik hizmetleri ve alt yapı hizmetlerinde, ulaşımda, suda, parkta ve belediye hizmetlerinde ucuz bir şehirde yaşamanın keyfini süreceklerdir.

Biz kesinlikle seçimleri aldıktan sonra Ankara´nın yeniden Başkent olmanın zevkini yaşayacağına inanıyoruz.

Artık kent meydanlarının oluşmasını istiyoruz, yeşil alanların oluşmasını istiyoruz.

Ve Ankara´nın küçük bir azınlığa rant kapısı olmaktan çıkartılıp, Ankaralının zenginliklerini Ankaralıya veren bir Belediye Başkanıyla çalışmanın, önümüzdeki dönemde böyle bir Belediye Başkanının hizmetlerinden faydalanmanın umudu ve beklentisi içindeyiz.



Anahtar Kelimeler: YILDIRIM ANKARA KESİN ALDIK

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli