YILDIZKAYA: HALKIMIZA, TARİHİMİZE YAKIŞAN MUHTEŞEM KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

YILDIZKAYA: HALKIMIZA, TARİHİMİZE YAKIŞAN MUHTEŞEM KUTLAMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Polatlı Belediyesi Sakarya Zaferi Kutlamaları 11 Eylül’de Sanayi Tarım Fuarı açılışı ve İsmail Altunsaray konserleriyle başlıyor.

Sakarya Zaferinin 93’üncü yıldönümü 11 Eylül’de Necip Fazıl Parkı ve Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirecek olan Sanayi, Otomotiv, Ticaret ve Tarım Fuarı, Tahsin Aksoy Ahşap Yakma Sergisi açılışları, Devlet Halk Dansları Toplumluluğu gösterisi ve İsmail Altunsaray konserleriyle kutlanacak.

 Konferans, sergi, spor gösterileri ve resmi törenin yer alacağı kutlamalar 11-14 Eylül tarihleri arasında 4 gün sürecek.

    Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, kutlamalarla ilçenin tarihi değerlerinin ön plana çıkartılacağını ve Polatlı’nın tanıtımına büyük katkı sunacağına inandığını dile getirdi.

 Sakarya Zaferi kutlamalarının 11 Eylül Perşembe günü gerçekleştirilecek ilk programı hakkında bilgi veren Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’ilçemiz topraklarında gerçekleşen Sakarya Zaferinin 93’üncü yıldönümü kutlamalarını Polatlımızda büyük bir coşkuyla hep birlikte kutlayacağız. Halkımızın yoğun ilgisin beklediğimiz kutlamalarımızı 11 Eylül Perşembe sabahı Necip Fazıl Parkı 2. etapta Sanayi, otomotiv, Ticaret ve Tarım Fuarı ile Tahsin Aksoy Ahşap Yakma Sergisi açılışlarıyla başlatacağız. Akşam ise Devlet Halk Dansları Topluluğu Gösterisi ve İsmail Altunsaray Konseri cumhuriyet Meydanında halkımızın ilgisine, beğenisine sunacağız.’’ dedi.

 Neşet Ertaş tarzı müziğin temsilcisi İsmail Altunsaray’ın büyük beğeni toplayacağını belirten Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ‘’profesyonel bir ekip bu gösterinin de Polatlı halkı tarafından ilgi çekeceğini düşünüyoruz. Yine Türk Halk Müziğinde gerçekten son dönemde Neşet Ertaş ağzını kullanan İsmail Altunsaray Türk Halk Müziği Sanatçımız büyük bir konser verecek. Bu konserinde Polatlı Halkıyla birlikte coşkuyla izleneceğini, takip edileceğini düşünüyoruz.’’ diye konuştu.



Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli