Yılın altın belediye başkanı ?Ali Başkaraağaç?!

Yılın altın belediye başkanı ?Ali Başkaraağaç?!

Gençlerbirliği Taraftarları Derneği Ayaş Belediye Başkanı ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı A.Adayı Ali Başkaraağaç?ı yılın ?Altın Belediye Başkanı? seçti.

 Gençlerbirliği Taraftarları Derneği 20.yılı kuruluşu kapsamında ödül töreni düzenledi. Ayaş Belediye Başkanı ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı A.Adayı Ali Başkaraağaç Yılın “Altın Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

 

Dedeman otelinde düzenlenen yemekli ödül törenine Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Kahramaner ve yönetimi, Gençlerbirliği kulüp Yöneticileri, CHP Altındağ İlçe Başkanı Ozan Vural ve ilçe yöneticileri, Gençlerbirliği futbolcuları ve taraftarları katıldı.

 

Ankara Kulübü Seğmenleri’nin de gösteri yaptığı ödül töreninde konuşma yapan Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Kahramaner:” Gönülden inandığı gelecek nesiller için çalışan ve halkın içinden biri olan Ayaş Belediye Başkanı ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı A.Adayı Ali Başkaraağaç ’ı yönetim ve taraftarlar olarak Yılın” Altın Belediye Başkan ı” seçtik. Görevinde, çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.

 

Ödülünü vermek üzere sahneye gelen Gençlerbirliği yöneticisi Zeynel Öztürk

Benim 35 senelik kadim dostum diye konuşmasına başlayarak ”Ayaş Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayına böyle bir ödülü vermek benim için onurdur. Çıkmış olduğu bu yolda ona sonsuz desteklerimi ve başarı dileklerimi sunuyorum.” dedi.

 

Bu ödüle layık görülmekten büyük bir onur duyduğunu belirten Başkan Baaşkaraağaç  :  “Ankara’da takımlarımızı birileri yönetiyor ve birer birer yok etme operasyonları yapıyorlar. Biz artık bunlara dur demeliyiz. Ankaralılar olarak birlikte, bugün olduğu gibi yarın da takımlarımıza sahip çıkmak zorundayız. Onlara her türlü desteği verip layık olduğu yere           -şampiyonluğa- taşımalıyız. ” dedi.

 

 

Ödül törenine efsane isim Gençlerbirliği kulüp Başkanı İlhan Cavcav’ın rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı öğrenildi. Gecede Başkan Başkaraağaç’ın oturduğu masaya sık sık gelen taraftarlar alkışlarla tezahürat yaptılar.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli