“Yılın En Başarılı Projesi” ödülü Başkan Turgut´a

“Yılın En Başarılı Projesi” ödülü Başkan Turgut´a

Almanya´nın Essen kenti Philharmonie Gala Salonunda, İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Avrupa Başarı Ödülleri programında; Proje dalında "Haymana Kaplıcaları / Termal Geliştirme ve Tanıtma Projesi", ´´Yılın En Başar

“En Başarılı Proje Ödülü” Alman Hükümet Sözcüsü Friedhelm Ost tarafından, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut´a takdim edildi.

Konuşmasına, Almanya´daki Türk vatandaşlarımız başta olmak üzere Avrupa´daki tüm vatandaşlarımıza güzel temennilerde bulunarak başlayan Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut; Alman-Türk ilişkilerinin güçlenmesinin ve öneminden bahsetti. Ekonomi, sanat, siyaset, moda, sağlık ve iş dünyasından birçok seçkin konuğun ödüle layık görüldüğü gala gecesinde Almanya´daki Türk girişimciler ile bir araya geldi. 

Gala gecesinde, aralarında ünlü oyuncu Wilma Elles, modacı Zeynep Kartal, Agnes Erkens, İş Kadını Zuhal Mansfield, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi´nden Dr. Azmi Oflasoglu´nun olduğu birçok katılımcıya, Haymana Termal Suyu hakkında bilgi verildi.

Başkan Turgut´tan yatırımcılara Haymana Termal Suyu ile ilgili sunum

19-23 Ekim tarihleri arasında Almanya´nın Essen kentinde Türk-Alman Kültür ve Turizm Derneği tarafından gerçekleştirilen İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarında, yatırımcılara seslenen, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut; Almanca-İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan Tanıtma Katalogları eşliğinde Termal Suyumuzun Bilimsel özellikleri ile ilgili detaylı bir sunum yaptı.

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut; İlçemiz adına önemli bir kazanım olan ödül hakkında yaptığı değerlendirmede; ´´Dünya´nın En İyi Termal Suyuna sahip olan Haymanamız; Ulusal ve Uluslararası anlamda kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Siz değerli hemşehrilerimizden aldığımız güç ile hep birlikte şehrimize değer katmaya devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarımızın gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda değerli bulunması ve ödüle layık görülmesi şehrimiz adına mutluluk vericidir. Siz değerli kardeşlerimizin bizlere olan güveni ve duasıyla Haymana´mızın gelişimi ve büyümesi noktasında bizler var gücümüzle ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu ödül sizlerindir, Haymana´mızındır. Tevdi edilen ödülden dolayı Başkan Yardımcımız Mehmet Öztaş´a, Proje Koordinatörümüz Sevil Balcı Atak´a, Tanıtma Fonu Temsilcisi Ufuk Aksoy´a, Proje Mali Sorumlusu Muhammet Avcı´ya ve Proje Ekibimize teşekkürlerimi sunuyorum´´ ifadelerini kullandı.



Ankara

29.04.2024

  • İMSAK 04:09
  • GÜNEŞ 05:44
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:40
  • AKŞAM 19:48
  • YATSI 21:17
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 21.9 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı