Yılmaz`dan muhaliflere cevap

Yılmaz`dan muhaliflere cevap

Sincan Yozgatlılar Derneği Dernek ile ilgili çıkan olumsuz haberlere basın toplantısı ile yanıt verdi. Yılmaz dernek kapılarının sürekli açık olduğunu kaydederek Ankara caddesine yeni dernek binasına tüm Yozgatlı hemşerilerini davet etti. Sincan Yozga

 Sincan Yozgatlılar Derneği  Yönetim Kurulu Adına Başkan Hamdi YILMAZ

açıklamasında Sincan Yozgatlılar Derneği 1994 yılından bu tarafa kesintisiz faaliyet gösterdiğini ifade ederek ; " 20 yıldan bu yana Sincan’ımıza ve burada yaşayan Yozgatlı hemşerilerimize hizmet vermemizden dolayı kıvanç duymaktayız. Tıpkı insanlar gibi kurumsal yapılarında verim açısından bazen inişleri bazen de çıkışları olabilmektedir. Bizlerde çok önemli faaliyetler gerçekleştirirken zaman zaman sıkıntılı zamanlarda yaşadık. Ama her durumda yanımızdaki ve çevremizdeki insanların boyunlarını önüne eğdirecek bir iş yada girişim içerisinde bulunmadık ve bulunmayacağız" dedi.  

Sincan’ımızın gelişmesi, şehirleşmesini tamamlaması ve hak ettiği noktaya ulaşması için bu zamana kadar nasıl elimizden geleni yapmışsak bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz diyen Yılmaz ; "  Çünkü bizler Sincan’da yaşıyoruz ve bu geminin içerisindeyiz. Bundan dolayı yaşadığımız yere karşı sorumluluklarımızın farkındayız. Sizlerde takdir edersiniz ki; Sincan’dan Yozgat’a kadar uzanan bir gönül köprüsü kurduğumuzu düşünüyoruz. Yozgat’ın tüm ilçe ve köylerinde en bilinen ilçenin Sincan olması bunun en önemli göstergesidir. Kısacası Sincan’ımızı ve Yozgat’ımızı en iyi şekilde nasıl temsil ederiz ve ne fayda sağlarız bütün derdimiz bundan ibarettir"şeklinde konuştu.

Sincan Yozgatlılar Derneği olarak Ankara, Yozgat , Sincan  hatta tüm Türkiye’de etkimizin olduğunu biliyoruz ve bu etkiyi yapmış olduğumuz faaliyetlerle daha da ileriye götürmekte kararlıyız.

Sincan Yozgatlılar Derneğinin Ankara Caddesi. İstek İş Merkezi No:5/13 adresinde faaliyet gösterdiğini ifade eden Yılmaz; " Ayrıca üye kayıt etme işlemimiz her zaman devam etmektedir. Üye olmak isteyen hemşehrilerimizin Nüfus cüzdanı Fotokopileri ile derneğimize müracaat etmeleri yeterlidir. Kapımız herkese açıktır. Ayrıca Yozgatlı hemşehrilerimizin derneğimizi sahiplenmesi ve derneğimize uğrayarak muhabbetimize muhabbet katmaları bizleri son derece memnun edecektir"dedi. 



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli