YILMAZ;Yürüme Zamanı Değil Koşma Zamanı.

YILMAZ;Yürüme Zamanı Değil Koşma Zamanı.

CHP ailesi içindeki barışı sağlamanın önemini vurgulayan Etimesgut İlçe Başkanı Ayhan Yılmaz göreve geldiği günden bu yana CHP içindeki ayrılıklar ve küskünlüklere yönelik karşılarında olan bu duvarı yavaş yavaş kırdıklarını, beklediğinden yüksek bir iler

Bugüne kadar görev yapan arkadaşlarına  teşekkür eden Yılmaz;. Hepsi iyi niyetli olmalarına rağmen tüm örgütlerde olduğu gibi Etimesgut´ta da küskünlük ve dargınlıkların olduğunu dile getiren Yılmaz; insan Partisine, fikrine, zikrine küsemez, küskünleri geri  kazanmak için kapı kapı gezerek kendini kenarda küsen partililerimizi  CHP  ideolojisine uzak kalmamaları gerektiğini anlatmak ve de AKP olmasın da kim olursa olsun diyenleri  ne AKP´de  ne MHP´de olmayacaklar.

 Yerel seçimleri değerlendirdiğimizde sonuç ortada CHP´liler kendi partilerine oy vermiş olsalardı  CHP Etimesgut´ta iktidardı. 2017 ye kadar  ben ve yöneyimim yürüme zamanı değil koşma zamanı anlayışı içerisinde üye üzerinde çalışarak altı bin   üyeyi CHP içinde aktif duruma getirerek  CHP nin iktidarı için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz dedi.

 Özeleştirilerin Yapılabileceği Toplantılar Olacak mı?

Bizim yönetim toplantılarımız her üyeye açıktır Her Perşembe saat 6,30 da yaptığımız yönetim toplantılarına katılabilirler hatta bundan böyle toplantılarımızı  temsilciliklerde  yapacağız ve iki  ayda bir danışma toplantısı  düzenleyerek üyelerin eleştirini dinleyip eksik noktalarımızı tespit edebilmek çözüm bulabilelim.

CHP´nin oyları düşüşte mi yükselişte mi?

Etimesgutta  CHP oyu yüz binden fazla idi yerel seçimlerde 115 bin oyla Enver Demirel belediye başkanı oldu bizim oyumuz 57 genel seçimlerde  100 bine çıktı demek ki buradaki kayıp bizim oylarımız. Biz o oyları CHP´ye kazandırmak zorundayız.

Parti üyeleri arasındaki küskünlüklerin nedeninin ihmal edilmişlik olduğunu, partililerin iyi ve kötü günlerinde hatırlanmadıklarını ve bu sürecin yalnız partililerle değil dışarıda, halkla da yaşandığını belirtti.

Yılmaz, Ankara´da yaşanan patlamalarda ölen, başka illerde şehit düşen 19 vatandaşı parti üst düzey yöneticileriyle birlikte ziyaret ettiklerini ve İl Başkanı vasıtasıyla Genel Başkanlığa ilettikleri talep doğrultusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu´nun da katılımıyla şehit ailesine yaptıkları ziyaret üzerine de olumlu tepkiler aldıklarını, ailenin yaşanan acısı karşısında gösterdiği metanetten ve misafirperverlikten oldukça etkilendiklerini ve hüzünlendiklerini söyledi.

CHP´nin saha çalışmalarına yönelik insanların beklentilerinin çok düşük olduğunu ancak  genç üyeler ile bu algıyı değiştirmeyi hedeflediklerine değinen Yılmaz, CHP´ye yeni katılan, aktif rol alan ve oldukça eğitimli yeni üyelerin de Cumhuriyet Halk Partisine her yönüyle katkı sağlayacaklarını dile getirdi.



Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı