Yozgat?lılar da muhteşem buluşma

Yozgat?lılar da muhteşem buluşma

Sincan Yozgatlılar Derneği Desti kebabı tanıtım yemeğinde bir araya geldiler. Armoni Park düğün salonunda düzenlenen yemeğe yoğun katılım olurken salon gelen konukları doldu taştı. Çok sayıda siyasilerin yanı sıra STK başkanları, iş adamları,bürokratlar

 Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz, Recep Dumanlı, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel,Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna,Sincan kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Keçiören Eski Belediye başkanı Turgut Altınok,Bozok Üniversitesi Rektörü Prf.Dr. Taner Uçar,Yozgatlılar Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç,Yozgat Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Mesut İbiş,Çankaya Belediyesi Belde A.Ş Genel Müdürü ve CHP mamak belediye başkan aday adayı Serdar Karaduman,MHP Sincan İlçe Başkanı Veysel Namver,CHP Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanı Nevzat Açıkgöz,AKP sincan İlçe Başkanı Ahmet Erbağ,dernek Başkanları,Meclis Üyeleri ile 700 ze aşkın dernek üyeleri katıldı.

1994 yılında kurulan derneğin son 3 yıldır başkanlığını yapan dernek başkanı Hamdi Yılmaz ; açılış konuşmasında;Geleneksel olarak  her yıl düzenlediğimiz Ara-aşı programını ile hemşerilerimizle bir araya geliyorduk yönetim olarak bu yıl bir değişikliğe yaparak desti kebabı tanıtımı adı altında sadece yemek kültürünü değil sosyal manada sincanda yaşayan yozgatlı hemşerilerimizle bir araya gelmeyi hedefledik. Biz sincanda yaşayan yozgatlılar olarak yaşadığımız ilçemize sosyal, siyasi,ve ekonomik olarak elimizden geldiği kadar katkı sağlamaya çalışmaktayız. Gecemize maddi ve manevi emeği ve katkıları olan tüm hemşerilerimize teşekkür ederim diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra MHP İl Başakanı Fatih Çetinkaya, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna,Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel,Yozgat Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Koç, birlik ve beraberlik mesajları vererek bu geceyi düzenleyen sincan Yozgatlılar Derneğinin başkan ve yönetimine teşekkür ettiler.

Son olarak söz alan MHP Genel Başkan yardımcısı Sadri Durmaz konuşmasında; böyle bir günde bir araya gelerek birlik ve beraberliği sağlamanın önemine değinerek yıllardır göç veren Yozgat’a sahip çıkılmadığına vurgu yapan Durmaz ‘’nüfusun 800 binlerde olması gereken ilimizde maalesef 400 bin kadar yozgatlının olduğunu, AKP iktidarına kadar 6 milletvekili çıkarırken şimdi 4 milletvekiline düştüğünü Yozgat’lı  TBMM’si başkanı,başbakan yardımcısı,bakan ve mılletvekili olduğunu ama yozgat’a sahip çıkılmadığından göç verdiğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

05.05.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:37
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:25
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 18 ° / 4.1 ° Güneşli