Yula ,Etimesgut`a 36 Projeyle Talip

Yula ,Etimesgut`a 36 Projeyle Talip

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Memet Yula, hafta sonu düzenlediği programla projelerini Etimesgutlu partilileri ile paylaştı. Yula 36 Proje başlığını partililer ile paylaşırken Etimesgut`u yeniden inşa edeceklerini açıkladı.

 CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Memet Yula Eryaman’da Nihavend Düğün Salonu’nda düzenlediği proje tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve PM Üyesi Sencer Ayata, PM Üyesi Atilla Emek, CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın ve İl Yöneticileri, Keçiören-Çankaya ve Sincan İlçe Başkanları, Etimesgut İlçe Başkanı Faruk Özdemir ve yönetimi ile çok sayıda partili katıldılar.

AYATA: SAKLAMBAÇ OYNUYORLAR!

Proje tanıtımı öncesi bir konuşma yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi Üyesi Sencer Ayata, AKP hükümetini eleştirerek son günlerde ülke gündemini oluşturan yolsuzluklarla ilgili görüşlerini anlattı. Ayata, konuşmasında yolsuzluların ört bas edilmeye çalışıldığını söylerken “Gözümüzün önünde herkes saklambaç oyunu oynuyor. Bugün Türkiye, iktidarın çöküşünü görüyor ve yaşıyor. Bizim iddiamız, bozuk düzenin yerine sağlam düzeni nasıl kurarız. Bunun için çalışıyoruz. Eski aydınlık günlere yeniden kavuşacağız. Bunun için Ankara’da da Etimesgut’ta da iddialıyız” dedi.

ÖZDEMİR: SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Faruk Özdemir, İlçe Örgütü olarak kararlı olduklarını ve Etimesgut’ta Belediye Başkanlığını kazanacaklarını belirtirken 3 Kasım 2013 tarihinde yaptıkları ‘Eğilim Yoklaması’nın önemi üzerinde durdu. Önseçimden kim çıkarsa çıksın arkasında duracaklarının sözünü verdiğini söyleyen Faruk Özdemir, “Bugün örgütümüz olarak Adayımız Memet Yula’nın arkasındayız. Örgüt-aday uyumunu yakalayarak son derece inançlı bir şekilde çalışıyoruz. Belediye Meclis Üye Aday Listemizi de yine ön seçimle belirlemek istiyoruz. Etimesgut’ta demokrasiye inanıyoruz ve demokrasinin gereğini yapıyoruz” dedi.

Faruk Özdemir, Etimesgut’un seçmen sayısının 323 bin olduğunu ifade ederek ; “İlçemizde 33 mahallemiz bulunuyor. Son yapılan anketlerde bu mahallelerimizin 20’sinde biz birinci parti konumundayız. Sadece İlçe Merkezi’nde ikinci partiyiz. Merkez’de yoğun bir çalışma içindeyiz. Hedefimiz seçimleri kazanmak” şeklinde konuştu. Özdemir, AKP iktidarını da eleştirirken “Hırsızlıkta pervasızlaştılar, ‘Ben Devletim çalarım çırparım’ diye düşünüyorlar. Ama bunların hepsine biz noktayı koyacağız” dedi.

MEMET YULA VE PROJELERİ

Memet Yula, örgütle uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek ; “Bu seçimi alacağımızdan adım gibi eminim. Çünkü arkamızda inançlı CHP’liler var, inançlı bir Etimesgut var” diye konuştu. Yula’nın konuşmasından önce seçimlere yönelik hazırlanan kısa bir tanıtım filmi izleyicilere gösterildi.

Yula, projelerini 36 başlık halinde anlatırken “Bu projelerimizi, Etimesgut’un bugünkü ve yarınlarda olabilecek ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmıştır. Projelerin hazırlanmasında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımı kutluyorum. 24 yıldır Etimesgut’u yönetenlerin ne kadar vizyonsuz olduğunu bir kez daha görüyoruz ve yaşıyoruz. Şu anda hiçbir şeyin hesabını yapmayan, akşam yatıp sabah kalktığında Ben Etimesgut’a Kongre Merkezi yapacağım diyebilen bir başkan var. Biz, planlı ve programlı, güçlü bir yönetimle göreve talibiz ve Etimesgut seçimlerini de kazanacağız” şeklinde konuştu.

"Atatürk heykelleri herkesin kazanacağı kentsel dönüşüm"

CHP Etimesgut Adayı Memet Yula, 36 başlıkta hazırladığı projelerini tek tek ve ayrıntılı olarak anlatırken, çağdaş, yaşanabilir ve değişen bir Etimesgut sözü verdi. Memet Yula’nın projeleri arasında neler yer alıyor:

“Yerel Halk Danışma Kurulları, Kalkınan ve canlanan bir Etimesgut, ETİ-PARK İş Merkezi için özel proje, Modern Kent Meydanları, Kent Meydanlarına Atatürk heykelleri, İletişimde ve ulaşımda çağ atlayan bir Etimesgut, Herkesin Mutlu olacağı Kentsel Dönüşüm Projeleri, Üniversite Kenti Etimesgut, Sosyal İmkanları Geniş Bir Etimesgut, Kongre ve Sanat Merkezlerin yoğun olduğu bir Etimesgut, Cadde ve sokakları aydınlık olan ışıl ışıl bir Etimesgut, Pazar Yerleri daha düzenli ve daha çağdaş, Doğa Dostu bir Etimesgut, Yaşlılar İçin Özel Projeler, Etimesgutlular için hemşeri kartı: Eti-Kart, Engelliler İçin Özel Projeler, İlçenin yer mahallesinde bulunacak kreşler, Geri Dönüşüm Projeleri, Taziye Evi, Şiddet Gören Kadınların yanında yer alan bir Etimesgut Belediyesi, Gündelikçi Kadınlara Sahip Çıkma, Taşeron İşçilerle İlgili Kadro Sözü, Gençlik Merkezleri, Ekonominin canlanması için hazırlanan projeler, Kooperatifçilik yeniden canlandırılacak, Çağdaş mimari ve görünümde Kütüphaneler, Okulların tadilat ve bakımları Belediye tarafından yapılacak, Sağlıkla İlgili yatırımlar, Adli yardım isteyenlere belediye desteği, İbadet Yerlerinin Bakımları, Eryaman ve Bağlıca’ya Ek Hizmet Binaları, Sanat ve sporlar anılan bir Etimesgut, Hayvanlar için Kedi ve Kuş Evleri Parkları, Kalkınma için Şaşmaz Sanayi Sitesi için özel bir çalışma ve Şaşmaz’ın kalkınmasını sağlamak.



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

04.05.2024

  • İMSAK 04:00
  • GÜNEŞ 05:38
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:24
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.5 ° / 2.2 ° Güneşli