Yuvaya dönüş

Yuvaya dönüş

Bir yandan Has partinin kapanması, bir yandan da diğer partilerin ortaya koydukları politikaların yanlışlığını gören vatandaşlar Saadet Partisi`ne iltihak ediyor. Son dönemlerde yaşanan gelişmelerden dolayı Saadet Partisi`ne dönüşler devam ediyor. Bir ya

 Bir yandan Has partinin kapanması, bir yandan da diğer partilerin ortaya koydukları politikaların yanlışlığını gören vatandaşlar Saadet Partisi`ne iltihak ediyor.

Son dönemlerde yaşanan gelişmelerden dolayı Saadet Partisi`ne dönüşler devam ediyor. Bir yandan Has partinin kapanması, bir yandan da diğer partilerin ortaya koydukları politikaların yanlışlığını gören vatandaşlar Saadet Partisi`ne iltihak ediyor. Daha önce Milli görüş saflarında bulunmuş, ancak çeşitli nedenlerle ayrılarak Has parti ve AKP`ye gitmiş olan vatandaşlar da bulundukları partilerden ayrılarak yuva olarak gördükleri Saadet Partisine geçiyorlar.

06/10/2012 cumartesi günü Saadet Partisi Sincan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen bir törenle çok sayıda vatandaş içinde bulundukları gurupları temsilen Saadet Partisi`ne katıldılar. Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Hüseyin Hacıabdullahoğlu partilerine İltihak edenlere parti rozetlerini takarken yaptığı konuşmasında ‘’parti olarak önümüzdeki seçimlerde büyük bir sıçrama yaparak oy oranlarını artıracaklarını ve meclise gireceklerini belirtip, "Partimizin ambleminde bulunan bu hilal kendi medeniyetimizi temsil ediyor. İçerisinde bulunan yıldızlar ise, bu medeniyetin güzellikleri olan barış, kardeşlik, adalet, özgürlük, kalkınma, izzet ve onuru temsil ediyor. Bu rozeti taşımak büyük şereftir. Şu anda Bizim partimiz ile AKP`ye iltihaklar söz konusu. AKP`ye iltihak edenler o parti iktidar olduğu için, iktidarın nimetlerinden faydalanmak için iltihak ediyorlar. Yoksa bütün kredilerinin tükendiği bir noktada AKP`ye iltihak etmenin başka bir izahı olamaz. Çile, Milli Görüş davası için, Hak dava için çekilir. Çünkü sonunda kurtuluş vardır. Dolayısıyla Saadet partisine iltihaklar büyük anlam taşır. Bütün kardeşlerimizi davamızın çatısı altında toplanmaya davet ediyorum. Çünkü önümüzdeki günler çok aydınlık olacaktır. Bu iltihaklar önümüzdeki seçimde Saadet Partisi`nin yapacağı sıçramanın habercisidir" diye konuştu.

Saadet Partisi Sincan İlçe Başkanı Nevzat AÇIKGÖZ ise yapmış olduğu konuşmada ``Bu katılımlar bir işaret fişeğidir ve 2013 yılında yapılacak olan belediye seçimlerinin Saadet Partisinin zaferi ile sonuçlanacağının açık bir işaretidir.`` dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Has Parti ve AKP den katılan  Mustafa Ünlü, Bekir Akan, Bahattin Yalçın, Mahmut İlhan, Ömer Balta, Mehmet Özmen, Bekir Çelik, Eyüp Çelik, Ahmet Gündüz, Mehmet Güngör, Hüseyin Dağ, Orhan Karayel, Osman Akça ile Mahmut Garip`e Saadet partisi rozetleri takıldı.

Törene katılan Mustafa Kurdaş ile Mustafa Yılmaz bir Konferans verdiler. Türkiye ve Dünya genelinde meydana gelen gelişmeleri değerlendiren Kurdaş ve Yılmaz, izledikleri yanlış politikalar dolayısıyla hükümeti eleştirdiler.

Orhan Aydan



Anahtar Kelimeler: 0

Ankara

03.05.2024

  • İMSAK 04:02
  • GÜNEŞ 05:39
  • ÖĞLE 12:50
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:52
  • YATSI 21:22
  • Cuma 18.2 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 14.5 ° / 8.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.7 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı