Fahrettin Yokuş


AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR ..!

AKLIMIZLA ALAY EDİYORLAR ..!


Kuzey Irak´ta Peşmerge Barzani en az 100 yıllık hain planı ABD, İSRAİL ve AB Ülkelerinin desteği ile hayata geçirmek üzere… Aynı hain planı babası Mustafa Barzani´de on yıllarca sinsice uygulamıştı. Yahudi bir aileden geldikleri tescillenen Barzanilerin, Kuzey Irak´ta bir Kürt devleti kurması demek, İsrail´den sonra Ortadoğu´nun böğrüne ikinci bir hançer sokulması anlamına gelmektedir. Bu gerçeği bilmeyen, düşünemeyen bir aklı selim insan yoktur ülkemizde...!

 Aslında hem Irak´ta ve hem de Suriye´de çıkartılan iç savaşlar, Emperyalist devletlerin alçakça bir oyunudur..! Başını da ABD ve İsrail çekmektedir..! 

Bu projenin gerçek adı neydi? (BOP) Büyük Ortadoğu Projesi... Söz konusu proje ile; güya bu ülkelere demokrasi ve huzur gelecekti. Oyun böyle kuruldu. Sonuçta BOP´un hayata geçirilmesi için düğmeye basıldığından buyana, Ortadoğu ülkeleri kan gölüne döndü..!

Arabistan dışında tüm ülkeler karıştırıldı. Çoğu bölünmenin eşiğine getirildi, yüz binlerce masum Müslüman´ın kanı akıtıldı. Milyonlarca Müslüman, göçmen durumuna düşürüldü. Yurdundan toprağından edildi..!

 Üzülerek şunu söylemek zorundayım ki; Ortadoğu´nun bu hale getirilmesinde, daha ötesi PKK hamisi Peşmerge´nin, devlet kurma hayalinin gerçekleşmek üzere olmasının sorumluları arasında Türkiye´nin yani Devleti Yönetenlerinde vebali vardır..!

 Ülkemizde yıllarca "Ben Büyük Ortadoğu Projesinin Eş Başkanıyım" diye böbürlenen devlet yöneticimizin kulakları çınlasın..! Kimse bu gerçeklerden kaçamaz, üzerini de kapatamazlar…

 Bu gün geldiğimiz nokta şudur; PKK hamisi Barzani, çoktan işi pişirdi. "Kürt Devleti" sadece resmen ilan edileceği zeminin oluşmasını bekliyor. Referandum sonrası gerçekleştirilecek.

 Bu yeni Devletin alt yapısı Türkiye tarafından oluşturuldu. Kurulacak Devletin, kamu binalarını Türk Müteahhitler yaptı. Hükümetimiz sağ olsun, Merkez Bankalarını bile kurdular. Paralarını bastılar. Yakındır Devletin resmen ilanı... 

 Baksanıza İsrail hararetle bunu savunuyor. ABD her zaman ki gibi numara çekiyor. "Referandum Zamanlaması doğru değil " diyerek, gerçek niyetini gösteriyor…

 Bunun anlamı, yani ABD´nin talebi "Barzani Referandumu biraz ertele. Olgunlaşmaya bırak...! Nasıl olsa yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, sabırlı ol..." demektir.

 Barzani meydan okuyor Kerkük bizim diyor. Bin yıllık Türk Yurdunu ele geçirmiş ..!

 Türkiye´de Herkes Kerkük´e odaklanmış. Musul, Telafer ve Tuzhurmatı Türkmen Toprağı değilmiş gibi..! 3 Milyonu aşkın Türkmen´in yaşadığı topraklarda, 3,5 Milyon peşmerge Devlet kuruyor. Hem de Adı Kürt Devleti..!

 Yakın bir zamanda Suriye´deki PYD´nin, ABD desteği ile hakim olduğu Suriye toprakları ile Barzani´nin kurmakta olduğu Devletinin toprakları birleştirilecektir. Sonunda kurulacak devletle en uzun sınırımız oluşacak yani komşumuz olacak... Peki ya sonra?

Sonrası malum… Son adım atılacak, hainlerin büyük KÜRDİSTAN kurma hayali gerçekleşecek. Nasıl mı? Türkiye ve İran´dan alınacak topraklarla..!

Hayal mi? Ben endişeliyim, çünkü gidiş oraya…

15 yıldır PKK hamisi Barzani´yi el üstünde tutan Hükümetimiz var olduğu sürece neden olmasın ..?

 Sahi, Barzani´nin paçavrasını, ziyaretinde her yere astıran bu hükümet değil miydi? Unuttun mu ey halkım..!

 AKP Kongresinde "TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR" diye tezahürat yapılan Barzani değil miydi? Diyarbakır´da Cumhurbaşkanımız, Şivan Perver haini ve Barzani ile el ele değiller miydi? Barzani´ye yıllarca hükümetimizin nasıl kucak açtığını Türkiye´de ve dünyada bilmeyen kaldı mı?

 Şimdi birileri de çıkmış hamaset yapıyor, ahkam kesiyor, Twit atıyor..! Güya Damardan giriyor… Kerkük için meydan! okuyor… İş işten geçmiş..! Türk milliyetçilerinin gazını almaya çalışıyor… Sanki Türk milliyetçilerinin gönlünde sevgisi, saygısı kalmış gibi..!

 

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03