Recai Irmak


ATATÜRK VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI UNUTMAYIN, UNUTTURMAYIN.

ATATÜRK VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI UNUTMAYIN, UNUTTURMAYIN.


30 Ağustos Zafer  Bayramını Ayasofya da kılıç ile minbere çıkıp hutbe okumakla unutturulamaz bu bilinmeli öncelikle. Pandemi yok muydu elbette vardı. 15 Temmuz kutlamasında da pandemi vardı, AVM lerin açılmasında da vardı, 3 milyon öğrenci sınava girerken de vardı elbet.

Ayasofya açılışın da pandemi kuralları alt üst oldu, üstüne üstlük, ülkenin Kurucu lideri ve kurucu değerleri yok sayıldı ve bunlar asla  ne, Atatürk ne de 30 Ağustos zaferi buna rağmen unutulmaz ve unutturulamaz.  Türk milleti buna da müsaade etmez. 

 Türk milletinin bağımsızlık tapusunun mühürlendiği Lozan antlaşmasını 12 adaları kaybettiğimiz Lozan’ın Uşi kentinde imzalanan o asıl Lozan antlaşmasıymış gibi aymazlıkla millete anlatmak, Ne Atatürk’ü ne de 30 Ağustos’u da unutturamayacaktır.

Türklüğü inkar ederek, Kurucu lideri yok sayarak, milli bayramları her defasında bir bahane ile görkemli kutlanması bir yana neredeyse kutlanmaması için her türlü engel ve bahane yaratıldığı için 30 Ağustos Zafer bayramını da Atatürk’ü de unutmayın, unutturmayın.

İşgal altında ki vatanın düşman çizmesi ile çiğnendiğini gördüğünde ya istiklal ya ölüm diyen Atatürk’ü ve Atatürk’ün başlattıp zafer ile sonuçlandığı 30 Ağustos’u unutmayın unutturmayın. Çocuklarınıza lütfen gençliğe hitabeyi küçük yaşta öğretin unutmasınlar ve unutturmasınlar.

Türk milleti bir çok ihaneti unutur lakin, yokluk ve fakruzaruret içindeki bu milletin, yedi düzele karşı Sakarya da, İnönüde, Çanakkale de yazdığı destanı ve bunun sonucu 30 Ağustos’u ve buna imza atan Atatürk ve silah arkadaşlarını unutmaz ve unutturmayacaktır. Sevgili okurlarım unutmayın ve unutturmayın.

Devletin imkanları elindeyken, annesinin parasız kaldığına ait telgrafa, evdeki kilimleri sat diyerek cevap veren, küçücük köşkün çatısını zarar verecek duruma gelen bir ağacı kesmek yerine o Köşk’ün ileri kaydıran Atatürk ve onun kazandığı zaferleri unutmayın ve asla unutturmayın.Türk milletine inanan, güvenen ve her defasında bu millete acıda olsa tatlı da olsa yalan söylemeden gerçekleri konuşan, Osmanlı’nın külünden yeni bir ateş yakarak düşmanları denize döken ve bu aziz vatanı Türk milletine armağan eden Atatürk’ü bu millet unutmaz ve unutturmayacaktır buna inanıyorum. Milletine inanan, güvenen ve asla milletine yalan söylemeyen bir lideri unutmaz ve unutturmaz.                                    

Ne olursa olsun, bu millet ne 10 Kasım’ı ne 26 Ağustos Malazgirt zaferini, ne 1453 İstanbul’un fatihini, ne 19 Mayıs’ı, ne 23 Nisa’nı, ne 29 Ekim’i, ne 15 Temmuz’u asla ne yapılırsa yapılsın unutmayacaktır unutturamayacaktır. Hele ATATÜRK’ü ve 30AĞUSTOS ZAFERİNİ asla unutmayacak ve unutturamayacaktır. Bu millete asıl zulüm her milli bayramda kutlamaların bir bahane edilerek manası ve görkemlerini, düşmana hissettirdiği baldıran zehrinin etkisini azaltacak bir hale getirilmesidir. Bir ülkenin milli bayramının tartışılır hale getirilmesi Zuldür. Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm İstiklal şehit ve gazilerini minnetle anıyor, Türk Milletinin 30 AĞUSTOS Zafer bayramını ve Malazgirt zaferini kutluyorum.  Aziz milletim, ATATÜRK’ü ve kuruluşumuzun milli bayramlarını unutmayın unutturmayın diyorum. Her milli bayramda balkonlarınıza ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmayı, Atatürk’ün “Benim naçizane vücudum elbet toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktı”” sözünüzde unutmayın ve unutturmayın.

  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.3 ° Güneşli

Ankara

29.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:30
  • ÖĞLE 12:58
  • İKİNDİ 16:30
  • AKŞAM 19:16
  • YATSI 20:36