Recai Irmak


ELBETTE TARAFIM !

ELBETTE TARAFIM !


Yalan değil, sahtekarlığa ise hiç değil, Müslüman olup inancının aksine kendi ikbali için, seçim uğruna din, mezhep, ezan, bayrak ve Vatan’ın istismar edenin değil, Türk Milletini bölüp bir kısmına İllet, zillet, hain, terörist diyerek yaftalayan ve Türk Milletinin bir bölümüne hakaret ederek aşağılayan, Milletin bir kısmına her gün ayar verenlerden değil,  seçim uğruna terörist militanını Devlet televizyonuna çıkarandan değil, terör örgütü liderinin mektubundan medet umanlardan değil, Edirne’deki,  İmralı’ya hesap verecek  diyerek İmralı’dan medet umanlara değil, megri, megri diye şölen yapıp, teröristlere dokunmayın diyen ve bu konuda Valilere emir verip, dolma bahçeden deklarasyon yayınlayıp terörist dedikleri ile görüntü verenlerle de değil, 

Ülkeyi yirmi yıl yönettikten sonra duvara toslatıp, hadi yeniden bizi seçin diyerek Milleti fukaralaştıranlardan değil, kul hakkı yiyenlerden, tüyü bitmemiş yetim hakkını yiyenlerden, ülkenin varlığını çar, çur ederek milletin geleceğini satanlardan değil, Terör örgütünün temsilcilerini listesine alıp altılı masada olmayan HDP yi de dahil ederek yedili masa diyerek iftira atanlardan da değil, Mültecilere kapıları açıp Ensarız diyerek Türk Milletinin varlığını bu mültecilere peşkeş çekenlerden değil, 20 yılda 191 kez kamu ihale kanununu değiştirerek kendi yandaşlarına ihale verenlerden değil ve Sarayda oturup günlük harcamasının ülkenin külfetini artıracak,  israfta bulunanların yanında değil, diyerek, taraf olduk dostlar.

Oysa ki bunların yanında asla olmaması gereken esas Müslüman olan ve imanlı olduğunu iddia edip destek verenlerin  bunun karşısında olması gerekmez mi?

Elbette gerekir.

Lakin her türlü haram ve yolsuzluğu, yalan, talan, iftira ve küfrü görmezden gelip yandaşlık yapmak hatta kıl olmak söz konusu ise bu İslami de değildir, Müslümanlıkta değildir, iman hiç değildir.

 Değerli dostlar bakın muhalefette olanların 20 yıl sonra ki bu zorlu seçim arifesinde iktidara neleri yaptırdı. 

İktidarın her seçim vaat edip yapmadığını yaptırdı. 

Bunlar nedir? 

EYT, 3600 ek gösterge, sözleşmelilere kadro, Emeklilere bayram ikramiyesi, mevsimlik işçilere  kadro, öğrencilerin  kredi faizlerinin silinmesi, taşeronlara kadro (Gerçi belediye ve KİT lerde Taşeronlar hala kadro alamadı) Mülakatın kaldırılması Kaldı ki İktidar bunu vaat etti ama seçim öncesi yapılan altmış bin çeşitli atamalarda yine mülakat yapıldı. 

İşte diyoruz ki;

Hakkı, hukuku, adaleti ve Milletin olanı Milletine veren, hak yemeyen, hukuk ve bir de Anayasayı çiğnemeyen, iktidarın bir kişi veya bir zümrenin olmadan hakça Milletin iradesinin sahip olduğu, Milli Devlet Güçlü İktidar diyebildiği, Ya Devlet başa Ya kuzgun leşe diyerek konuşan bir ülke olmasından yanayız ve tarafız elbet. İftira 

Atana, yalana, çalana ve talana, dilinde kuran, elinde bayrak, yalandan vatan diyerek istismar yapmayandan tarafız ve taraf olmalıyız dostlar. 

              Artık yeter demek gerek her gün azarlanmaya, her gün, hönkürülerek ayar verilmesine,  kuyruktan örnek verilen ve Kıbrıs barış harekatında Kıbrıs’ın yarısını aldığımız için ambargo nedeniyle  bir, bir buçuk yıl tüp, gaz, yağ kuyruğunu döndürüp duranların 2023 yılında Askıda ekmek evet yanlış duymadınız askıda ekmek kuyruğunu söylemiyorlar. Altın değerine ulaşmış Patates soğan alamayanları, et, süt , yumurta bile alamayanları, faturasını ödeyemeyenlere askıda fatura ile muhalif belediyelerin yardımlarını, görmezden gelerek hakkı inkar edenlere karşı elbette tavırlıyız ve tarafız işte. 

.          Bu vesile ile 2023 14 Mayısında yapılacak  Genel seçimin Türk Milletine hayırlara vesile olmasını dilerim. Millet Milletten yana olacaktır buna inanıyorum.

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 26 ° / 12.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.7 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 24.2 ° / 11.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Ankara

28.04.2024

  • İMSAK 04:10
  • GÜNEŞ 05:45
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:47
  • YATSI 21:15