Fahrettin Yokuş


FETÖ´CÜLER DEVLETTEN TEMİZLENMİŞ .

FETÖ´CÜLER DEVLETTEN TEMİZLENMİŞ .


 

Değerli Dostlar , Devletimizi Yönetenler Güzel haberi verdiler..
Devletimizi yok etmek , milletimizi birbirine kırdırmak için Devletimizde Yuvalanan Fetö´cü hainler temizlenmiş.

Bu hainler dışardan ABD´nin desteğini , İçerden ise Tayyip bey ve iktidarının devlet kapılarını Bu hainlere Ardına kadar açması Sonucu Millet olarak Büyük acılar çektik . Ordu´muza ,Emniyetimize ve yargımıza iktidarla birlikte kumpas kuran Fetö´cü hainler , ak parti ile devleti parelel -Parelel yönetirken , parsel -parsel paylaşırken Anlaşmazlığa Düştüler . Sonrada birbirlerine girdiler . Olan Milletin evlatlarına oldu .. Amerika´daki Sümüklü Hain de keyif sürdürüyor. Bu hainlere " Ne İstedinizde vermedik " diyen büyütüp besleyen Tayyip bey de Saltanatını Sürdürüyor ..!

Ülkeyi Yönetenler ile Fetö´cülerin Yüzünden On binlerce insanımıza Zulüm yapıldı.Bir kısım Vatan evladı 15 Temmuz ihanetini önlemek için Şehit ve gazi oldu .

Bazı vatandaşlarımız Kumpaslar sonucu tıkıldıkları ceza evlerinden canlı çıkamadı, bir kısım insanlarımız ise "Fetö´cü vatan" haini Suçlamasını içlerine sindiremedikleri için hayatına son verdi . Kumpaslar nedeniyle binlerce masum asker , polis ve yargıç cezaevlerinde çürütüldü .

Sözün özü ;Ülkemiz İnsanları Hain Fetö´cülerin İhaneti , Ak partinin bunlara verdiği destek ile daldığı gaflet ve felaketin bedelini Milletimizin evlatları çok ağır bir Şekilde ödedi .

Bilinmelidir ki:Bu ihanetin Baş sorumlusu ile İktidardaki Siyasi sorumlusu Yargılanmadıkça Bu yara sarılmayacaktır .

Şimdi Diyorlarki; Devletden Fetö´cüleri temizledik. 
İyide Ak partideki Fetö´cüler niye yerlerinde duruyor ?
Şimdi Bir kısım Muhalif Siyasilere Sormak lazım Günlerce FETÖ´NÜN SİYASİ AYAĞINA NEDEN DOKUNMUYORSUNUZ ?"diye iktidar partisini yerden yere vuranlar neden sesiniz artık çıkmıyor. 
Bu Hainler Devletin her kademesine yerleştiren ve atamalarının altında imzaları olan Bakanlar ile Başbakan niye hesap vermez , ,? 
Bu hainlere kefil olan Ak Parti Milletvekillerine neden soruşturma açılmaz ..
Bedel ödetilmez ? 
Biliyorum , Adaleti olmayan Bir Siyasi iktidardan Yandaşlarının yargılanmasını beklemek aslında abesle iştikaldir .. ancak biz söylemeye ve Sorgulamaya devam edeceğiz ..!
Şimdi Soru bir ;Fetö´nün Ak parti içindeki Siyasi Ayağına Neden Hesap sorulmaz ..?

Soru iki : Madem Fetö´cü tehlikesi Geçti, OHAL hala niye devam ediyor ..!

Soru üç : Yıllarca Fetö´nün Organize ettiği Ve Yüzlerce Siyasetçinin ( akpartili ) ve Sözde bilim adamları Ve gazetecilerin katılıp Sunum yaptığı , görüş beyan ettiği ABANT TOPLANTILARINA KATILANLARDAN NEDEN HESAP SORULMAZ ..! ?

Acaba, Ucu Ak partili onlarca bakan ve milletvekiline dokunacağı için mi?

Soru dört : Bürokraside Kendini gizlemiş yada İktidar partisi yetkililerinin referansı ile Konumunu Muhafaza eden Yüzlerce üst düzey FETÖ´cü Bürokratın Halen görev yaptığı iddia ediliyor . Doğru mu ?

Soru beş : Dünya- Alemin FETÖ´cü olarak Bildiği tescilli Fetö´cü Gazeteciler ,HÜSEYİN GÜLERCE İLE FEHMİ KORU´yu kim koruyup kolluyor.?
Evet .! Vatandaş olarak Soruyor . Cevap bekliyoruz .

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03