Recai Irmak


KABUL ETMİYORLAR KAYBETTİKLERİNİ!

KABUL ETMİYORLAR KAYBETTİKLERİNİ!


Evet, kabul edemiyorlar kaybettiklerini!

Çünkü bu denli tek taraflı seçim kampanyası, Devlet imkanlarının kullanılmasına rağmen kaybetmeyi hazmedemiyor iktidar sahipleri.

Dünyanın en güvenli ve en şeffaf seçimi dediğiniz halde şimdi şaibeler ileri sürmeleri inandırıcı olmamıştır.

Bu seçim sonuçlandı 11 gün geçti üzerinden ama yenilgiye uğradığını kendilerine  yediremiyor iktidar sahipleri.

Beklenmiyordu elbet bu yenilgi. Hadi komplo vardı neden ilçelerde kazandırdılar da İstanbul büyük şehirde kaybettiğinizi nasıl izah edeceksiniz. Zarflar tek ve içinden çıkan oylar farklı, böyle bir organizasyonu şeytan bile yapamaz kim nasıl böyle komplo yapsın.

Bir seçim yaşandı ve kaybettikleri aşikar ama yine biz haklıyız muhalefet hile yaptı demelerine kim inanır. Tabi ki Kadir İnanır.

Yeniden seçim olsa İstanbul da yüzde altmış ile kaybedersiniz bunun farkındasınız. Seçimi kaybetmek bir yana ekonomik veriler alt üst olacaktır farkındasınız ama umurunuzda değil sanırım.

Çünkü İstanbul bütçesi Türkiye bütçesi demek.

Çünkü İstanbul kaybedilirse iktidar sallanıyor demektir.

İstanbul 16 milyonluk bir nüfusa sahip ve rantın %80´i İstanbul´dadır.

Her türlü itirazı yaptı iktidar sahipleri ama hep ters tepti, Sandık başkanları Memur, yardımcıları memur, diğer üye iktidar partisi üyesi geriye ne kaldı. Ama anlaşılıyor ki kurt kuzu hikayesine döndü bu iş.

Tersten akan suyu kirletiyorsun diyerek kuzuyu yemek isteyen çakal misali.

Tanzim satışta olan varlık kuyruğu kurtarmadı, kaç seçimdir EYT lilere verilen vaatler de 3600 gösterge sözü de emekliye vaat edilen zamlar da, memura yapılan artışta, asgari ücretliye yapılan zam da, taşerona vaat edilen kadroda yerine gelmediğini ve bunların her seçim aldatmaca olduğunu gördüler. Çiftçi üretemez sanayici işini sürdüremez olmuştu ve artık vaatlere inanmadı. Cennet vaadine ise hiç kimse inanmadı sadece inanan bizim Kadir oldu..

Seçimi kaybettiniz  kabul edin.

Vicdanları yaralamak size bir şeyler kazandırmaz aksine daha da kaybedersiniz.

On sekiz yıldır sürdürülen politikalar iflas etmiştir, bunu kabul edin ne olur biraz insaflı olmaya milletin gözünün içine baka baka artık yalan söylemeyin. Beka yerel seçimlerle tehlikeye girmeyeceğini sizde biliyordunuz yine Milleti kandırırız diye düşündünüz ama tutmadı. Bu millet bekasının tehlikede olduğunu barış süreci denilen yıkım sürecinde yaşadı ve asla unutmadı unutamaz da.

Ne zaman beka sorunu olursa bu Millet kendisi görür ve bakasına kimsenin söylemesine gerek kalmadan sahip çıkar. Kimsenin kendisini öyle beka, ezan, kuran vatan Millet gibi sömürü laflarına artık inanmayacak ve ülkenin bekasına kendisi sahip çıkacaktır.

Usulsüz seçmen kayıtları var diye bas, bas bağıran muhalefetin itirazlarına kayıtsız kaldınız, YSK zaten kayıtsız dı şimdi usulsüz seçmen listesi ile itiraz ederseniz kimse size inanmaz..

Beka dediniz, ezan dediniz, bayrak dediniz, kuran dediniz kutsal neyimiz varsa kullandınız, muhaliflere söz hakkı tanımadınız, karşınızda olan Millet ittifakına Zillet, İllet, Terörist, adiler dediniz buna rağmen Büyük şehir belediyelerini kaybettiniz. Teselliniz ilçe belediyeleri oldu haklısınız ama bununla yetinmeyip Millet iradesi diyerek iktidar olduğunuz gibi erdemli olarak millet ittifakının bu kazanımına Mili irade diyemediniz.

Camide, okulda resmi dairelerde alabildiğinde siyaset yaptınız ama seçimi kaybettiniz. Muhalif liderleri tehdit ettiniz, atanmış bakanlar siyasetin dibinde muhalifleri tehdit etti ve iftira kampanyaları yürütüldü ama siz kaybettiğinizi halen on bir gündür kabullenemiyorsunuz..

Hakkı hak bilmediniz, yediniz içtiniz acı reçeteyi millete yazdınız. Yanlış yaptığınız söylendiğinde hakaret ettiniz, doğruları inkar ettiniz, kendinizden olmayanları ötekileştirdiniz sonra dönüp biz hakaret etmedik diyerek yalan söylediniz.

Dün hakaret ettiğiniz ülkücülere methiye düzenlediniz, beraber   masa kurduğunuz kesimle muhalifleri birlikteymiş gibi siyaset yaptınız propaganda da bulundunuz.  

Bu kadar kaybettiğinize bence şükrediniz, Rabbim şükür etmeyi emretmiştir ama sadece garibanlara değil, şükretmeyi size de farz kılmıştır.

Haksızlığa maruz kaldığınızda haykırıyorsunuz da  bu Milletin diğer yarısına yapılan haksızlığa siz çanak tutup siz sessiz kaldınız. Unutmayın ki haksızlık karşısında susanlar dilsiz şeytandır.

Bu ülkenin kurucu liderine sövdünüz, saydınız ve sövenleri büyütüp beslediniz hainliklere sessiz kaldınız. Milli olan bir sanayi tesisi bırakmadınız yin de destek aldınız şükredin, şükredin ki daha uyanmayan illetler var çünkü..

FETÖ ile gerçekten bir mücadele vermediniz aksine yine yanınızda taşıdınız hatta aday yaptınız. Bu bir kulak çekmeydi hala anlamadınız.

İstanbul da seçim yenilenmeli bence çünkü İmamoğlu bu kez en az yüzde 20 fark atacaktır ama ülke zaman kaybedecektir.

Kazandığınızda size saygı duyanlar gibi kaybettiğinizde de kaybettiğinizi kabullenmeyi öğrenin artık.

Kimse bu ülkeyi yerel seçimler üzerinden manipüle etmesin.

Bekamız öyle milli değerlerin sömürü malzemesi yapılarak örselenmesin.

Hamit Üçer
11.04.2019 22:17:23
Harika bir köşe yazısı....Kaybetmeyi, yenilgiyi de bilmek gerekiyor.Gelinen Ekonomik durum ortada...Şunu unutmamalı ...Cambaza baktıranlar, tramplenden düştü artık....

Recai Irmak
14.04.2019 14:30:36
Milli iradeye Saygı duymak bir erdemdir.

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,52% -0,09
  • EURO

    34,80% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2427,40% -0,10
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12