MANSUR YAVAŞ ANKARA’NIN GELECEK 5 YILINI ANLATTI: “PROJELERİMİZ İNSANIMIZ İÇİN”

BAŞKENTTE 5 YENİ METRO HATTI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

ANKARA'DA BİR İLK: ABİDİN PAŞA KÖŞKÜ MİLLİ MÜCADELE MÜZESİ AÇILDI

SİNCAN YENİDEN MURAT ERCAN’A EMANET

Fatih Erbakan: Asgari ücret çalışan nüfusun yarısını açlık ve yoksullukla yüz yüze bırakacak!

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN SİNCAN PROJELERİNE TAM DESTEK

Ümit Dikbayır kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi

CHP'nin yeni MYK üyeleri belli oldu!

100. Yıl Parkı’na görkemli açılış

SİNCAN KREŞLERİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

ÇAYIR: SEÇİMLERE KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ

İttifak doğruydu, yanlış olan ittifak ruhunu anlamayanların yaptıklarıydı

PORTAŞ DİKMEN VADİ KONUTLARI’NI SATIŞA ÇIKARIYOR

Babacan: Deprem asrın doğal felaketi olabilir, 125 milyar dolarlık KKM de asrın ekonomik felaketi

  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

11.03.2024

24.02.2024

06.02.2024

26.01.2024

11.01.2024

03.01.2024

03.12.2023

24.11.2023

16.11.2023

25.10.2023

15.10.2023

22.09.2023

Ata Mahallesi Aile İçi İletişim Semineri’nde buluştu

Yenimahalle Belediyesi, ilçe sakinlerinin kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla düzenlediği sağlık seminerlerine devam ediyor.

Yaşar, “Yaptıklarımız var, yapacaklarımız var”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülü Yaşar’a

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Burak Akan başkanlığında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mood Ödülleri kapsamında “Yılın En Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Gazi Mahallesi’ne Kütüphane ve YENİMEK

Hemen her gün eğitimden spora, kültürden sağlığa yeni bir tesisin açılışını yapan Yenimahalle Belediyesi, Gazi Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Kütüphane ve Yenimek Kurs Merkezini törenle açtı.

Fethi Yaşar Belediye Başkanlığı'na yeniden aday oldu

CHP 126 belediye başkan adayını daha açıkladı. Parti Meclisi toplantısının ardından PM, Ankara’da üç ilçenin de adayını belirledi.

Aile Sağlığı Merkezi ve Susuz Park’ı hizmete açıldı

İlçe genelinde her mahalleye ihtiyaçları ölçüsünde hizmet götüren Yenimahalle Belediyesi Susuz Mahallesi’nde park ve 43’üncü aile sağlığı merkezini törenle hizmete açtı.

Yenimahalle’nin 10’uncu kütüphanesi kapılarını açtı

İlçenin dört bir yanında hizmete açtığı kütüphanelerle eğitime tam destek veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Tepekule’de yapımı tamamlanan Rüştü Asyalı Kütüphanesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet

Beklenen aday Özaslan

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylık tartışmaları hız kazanırken ,Mamak’ta seçimi kazanabilecek aday Metin Özaslan adaylık başvurusunu yaptı.

MAMAK; Çağdaş, Yaşanabilir Ve Cazibe Merkezi Haline Gelmeli.

Emre Mamak’ı tekrar yaşanabilir bir ilçe yapmak için bütün ekibimle göreve hazırız.

Doğalgaz Patlamasında Hasar Gören Binaya Mamak Belediyesi Eli

Belediye ekipleri, Küçük Kayaş Mahallesi’nde doğalgaz patlamasında hasar gören binada bakım onarım çalışmaları yürütüyor.

“Mamak’ın OTELKENT Olmasına İzin Vermeyeceğiz”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara’nın en büyük Lavanta Bahçesi’nde 4 yılın değerlendirmesini yaptı, 174 projeden bahsetti.

CHP MAMAK İLÇE BAŞKANI ERDEK İDDALI

Mamak’ta kısa süre önce ilçe başkanlığına ALİ RIZA ERDEK atandı. Yeni atanan ilçe başkanı işi sıkı tutuyor. Yaklaşan seçim öncesinde hedeflerini belirlemiş bir ilçe başkanı var.

Mamak’ta Satranç Turnuvası

Birçok alanda turnuvaya ev sahipliği yapan Mamak Belediyesi, tesisleri ile her türlü sporun ve sporcunun yanında…

Mamak’ta Yağlık Ayçiçeği Hasadı Başladı

Mamak Belediyesi’nin çiftçilere verdiği hibe ayçiçeği tohumları çiçek açtı, boy verdi ve hasat zamanı geldi.

ALTINDAĞ’DA BİR SÖZ DAHA TUTULDU

Altındağ’da bir söz daha tutuldu, hayaller gerçek oldu. Altındağ’ın hastanesine kavuşmasına çok az kaldı.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ AÇILIŞA HAZIR

Altındağ'ın önemli bir ihtiyacı olan Engelsiz Yaşam Merkezi çok yakında hizmete açılıyor. Tesiste son hazırlıklar tamamlandı.

ALTINDAĞLI ÖĞRENCİLERE SINAV DESTEĞİ

Altındağ Belediyesi tarafından, Altındağ’da bu yıl sınava girecek olan 8’inci sınıf öğrencilerine LGS hazırlık kitabı dağıtımına başlandı.

HER OKUL BİR ŞAMPİYON

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Altındağ Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol kapsamında, Altındağ Belediyesi’ne ait spor merkezleri haftanın 4 günü Altındağ’daki okulların kullanımına açılacak

ALTINDAĞLI ÇİFTÇİYE HEP DESTEK, TAM DESTEK

Altındağ Belediyesi çiftçiye destek olmaya devam ediyor. Altındağlı çiftçilere her yıl olduğu gibi, bu yıl da arpa ve buğday tohumu dağıtıldı.

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİNDE SONA YAKLAŞILDI

Altındağ'da Engelsiz Yaşam Merkezi çok yakında açılıyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, AK Parti Ankara milletvekili Lütfiye Selva Çam ile birlikte, merkezde incelemelerde bulundu.

Altındağ’da işçiler eşit ücret mücadelesi veriyor

Altındağ Belediyesi ve Hizmet-İş arasında yapılan yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde, işçiler düşük ücrete karşı sendikayı grev kararı almaya çağırdı.

SANCAKTEPE KÜLTÜR MERKEZİ'NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Sancaktepe Mahallesi’ne inşa edilen “Sancaktepe Kültür Merkezi”nin açılışı Belediye Başkanı Turgut Altınok’un katılımıyla gerçekleştirildi.

ATATÜRK CUMHURİYET KULESİ’NDE ADIM ADIM FİNALE

Keçiören Belediyesi tarafından inşası sürdürülen 197 metre yüksekliğe sahip Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nde finale yaklaşıldı.

KEÇİÖREN’DE "ATATÜRK 100. YIL KAPALI SPOR SALONU"NUN TEMELİ ATILDI

Keçiören Belediyesi tarafından ilçedeki Şefkat Mahallesi’nde Cumhuriyetin 100. yılına özel inşa edilecek kaplı spor salonunun temeli atıldı.

BALÂ’DA ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR EVİ’NİN TEMELLERİ ATILDI

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Ankara’nın Balâ ilçesine inşa edilecek olan ‘Çok Amaçlı Kültür Evi’nin temel atma törenine katıldı.

GÖNÜL KÖŞKÜ HUZUREVİ’NİN AÇILIŞI YAPILDI

Gönül Köşkü Huzurevi’nin açılışı Belediye Başkanı Turgut Altınok’un katılımıyla yapıldı.

ANKARA BULUŞMALARI’NDA KENT SORUNLARI ELE ALINDI

Toplantıda Ankara'nın kentsel sorunları ele alınırken problemlerin tespiti ve çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunuldu.

KEÇİÖREN TÜRKÜLERLE ŞENLENDİ

Keçiören Belediyesi tarafından her hafta ilçedeki farklı bir mahallede düzenlenen Mahalle Konserlerinde bu hafta Türk Halk Müziği sanatçıları Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür sahne aldı.

Gölbaşı Belediyesi 54 mahalleye yeni yollar kazandırdı

Ankara’nın Gölbaşı Belediyesi, 2019 yılının ocak ayından itibaren ilçedeki 54 mahalleye yeni yollar kazandırdı.

Gölbaşı ÖÇK Planı İptal Edildi.

Türkiye`de bulunan 18 adet Özel Çevre Koruma Bölgesi`nden biri de Ankara`da bulunan Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesidir.

Hedef örnek alınan Gölbaşı

Cumhur İttifakı MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek, ilçenin ortak geleceğini birlikte inşa etmek için güçlü kadroyla hazır olduklarını bildirdi

AKŞENER, HÜKÛMETİ GÖLBAŞI´NDAN UYARDI: GEREĞİNİ YAPIN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Millet İttifakı Gölbaşı Adayı İYİ Partili Mahmut Aksoy ile birlikte Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi´nin açılışında hükümete seslenerek, "Bizle uğraşmayı bırakın. Eğer ´HDP eşittir PKK´ diyorsanız gereğini yapmalıs

AKSOY "Parti siyaseti değil, iş ve aş için, hizmet yapmak için adayım."

Millet İttifakı´nın Gölbaşı İlçesi Belediye Başkan Adayı İYİ Partili Mahmut Aksoy, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı İbrahim Karaca ve İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, Gölbaşı yerel basını ile bir araya geldi.

MHP GÖLBAŞI İLÇEDEN ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan, teşkilat olarak ihtiyaç duyulduğunda Mehmetçikle beraber mücadeleye hazır olduklarını bildirdi.

Mogan Ölüyor

Mogan´da balık ölümleri devam ediyor.

“KADIN, ELİNİN DEĞDİĞİ YERİ GÜZELLEŞTİRİR”

Kahramankazan’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü bu yıl depremzede kadınlarla birlikte kutlandı. Yaklaşık 450 kadın Kahramankazan Belediyesi’nin düzenlediği kültür turuna katıldı.

EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 11.500 TL OLDU

Kahramankazan Belediyesi’nde en düşük işçi maaşı 11.500 TL oldu. İşçilerin belediye birimlerindeki sorumluluklarına ve kıdemlerine göre rakamın arttığı da kaydedildi.

Satı Kadın Mahalle Kültür Evi’nde sona yaklaşıldı

Kahramankazan Belediyesi’nce ilçedeki tüm merkez mahallelere yapılacak olan Mahalle Kültür Evleri projesinin üçüncüsünde sona yaklaşıldı.

Başkan Oğuz’dan rekortmen haltercilere ödül

Serhat Oğuz, belediye spor kulübünün başarılı haltercileriyle buluştu. Başkan Oğuz, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda Ankara’yı ve ülkemizi başarıyla temsil eden haltercileri tebrik ederek, çeşitli ödüller verdi.

Saadet Kahramankazan 6. Olağan Kongresini Yaptı

Saadet Partisi Kahramankazan 6. Olağan Kongresi büyük bir heyecanla gerçekleştirildi.

Kahramankazan’da hizmete devam

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın teveccühüyle ASKİ Genel Müdürlüğü ve Kahramankazan ASKİ Bölge Müdürlüğü ekiplerimizce ilçe tarihinde görülmemiş yatırım ve çalışmalar yapıyoruz.

Kahramankazan’ımızı Yeniliyoruz...

Millet ittifakı meclis üyesi Selim Çırpanoğlu ilçemizin hak ettiği değere kavuşması için çalışmalarımıza ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

MANSUR YAVAŞ ANKARA’NIN GELECEK 5 YILINI ANLATTI: “PROJELERİMİZ İNSANIMIZ İÇİN”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin Başkan Adayı Mansur Yavaş, 2024-2029 yılları arasında hayata geçireceği projelerini düzenlenen tanıtım toplantısında Ankaralılara anlattı.

BAŞKENTTE 5 YENİ METRO HATTI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “Başkentte işler ray’ında” sloganıyla duyurduğu yeni metro projeleri için çalışmalar sürüyor.

AŞTİ KENDİ ELEKTİRİĞİNİ ÜRETMEYE BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çevre dostu enerji üretimine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği projeler ile örnek olmaya devam ediyor.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR’DEN “SINAV KAZANDIRAN STRATEJİLER” KONFERANSI

Öğrenci dostu uygulamalara bir yenisini daha ekleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliğine yönelik projelerini hayata geçirmeye hız kesmeden devam ediyor.

15 YILLIK HASRET SONA ERİYOR: MAMAK KENTSEL DÖNÜŞÜM VE GELİŞİM PROJESİ'NDE TAPU SEVİNCİ

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konutun tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni gerçekleştirildi.

ERYAMAN-İSTANBUL YOLU BAĞLANTI KAVŞAĞI İÇİN KOLLARI SIVADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Yolu-Eryaman Bağlantı Kavşağı için çalışmalarını tamamladı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN BAŞKENTİN ALTYAPISINA DEV YATIRIM

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıllarca ihmal edilen su ve kanalizasyon sorunlarını çözmek için altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN MURAT ERCAN “VATAN TAKSİ DURAĞI”NIN AÇILIŞINI YAPTI

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan taksici esnafına verdiği sözü gerçekleştirdi; yaz-kış rahat hizmet verebilecekleri, daha konforlu ve modern duraklar inşa edildi.

ÇOCUK OYUN EVİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Sincan Belediyesi çocuklar ve ailelerinin yüzünü güldüren iki hizmeti daha ilçeye kazandırmanın gururunu yaşıyor.

Ankaralılar Sincan’da aynı sofrada buluştu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un katılımlarıyla Sincan Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezinde AHİD Sincan Ankaralıl

Ankaralılar ve Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD) binlerce başkentliyi aynı sofrada buluşturdu. Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen hemşehri buluşması coşkulu görüntülere sahne oldu.

SİNCAN BELEDİYESİNDEN ESTETİK DOKUNUŞLAR

Sincan’ın çehresini değiştiren ve geleceğe taşıyan yatırımlara imza atan Sincan Belediyesi, bir taraftan da yenileme çalışmaları ile ilçeye estetik dokunuşlar yapıyor.

SİNCAN YENİDEN MURAT ERCAN’A EMANET

31 Mart yerel seçimlerine doğru giderken AK Parti illerin ardından ilçe adaylarını da açıklamaya başladı.

SİNCAN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Sincan Belediyesi, asgari ücretin 17 bin 2 lira olarak açıklanmasının ardından belediye çalışanlarının maaşlarına zam yaptı.

BAŞKAN MURAT ERCAN DEV PROJELERE İMZA ATTI

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı hizmetlerle takdir toplayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçenin marka değerini yükseltti.

ÇANKAYALI MİNİKLER DİJİTAL HAYVANAT BAHÇESİ'Nİ GEZDİ

Çankaya Belediyesi'ne ait gündüz bakım evindeki minikler, Ankara Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı Atatürk Orman Çiftliği Dijital Hayvanat Bahçesi'ni ziyaret ederek, hayvanlar alemini dijital olarak tanıma fırsatı buldu.

ANKARA'DA BİR İLK: ABİDİN PAŞA KÖŞKÜ MİLLİ MÜCADELE MÜZESİ AÇILDI

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in ev sahipliğinde tarihi Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi olarak açıldı.

ÇANKAYA'DA ENGELLER SEVGİ VE EMEKLE AŞILDI

Çankaya Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenliyor.

KARAPINAR ÇANKAYA EVİ HİZMETE AÇILDI

Alper Taşdelen: “Belediye başkanı dertli olmalıdır. Derdi olmayan belediyeci olamaz. Halkın derdiyle dertlenirsen başarılı olursun.

ÇANKAYA ALTIN ÇAĞINI YAŞAMAYA DEVAM EDECEK

Taşdelen, Brezilya’nın Ankara Büyükelçisi Carlos Martins Ceglia’nın da katıldığı tören ile Brezilya Parkı’nın da aralarında bulunduğu 6 parkın toplu açılışını yaptı.

KIRKONAKLAR’A 4 KATLI BİN 440 M2’LİK YENİ ÇANKAYA EVİ

Alper Taşdelen, vatandaşlardan da, seçimlerde Çankaya’daki oyu arttırma ve Mansur Yavaş’ı tekrar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçme sözünü aldı.

ÇANKAYA’NIN DEV PARKI BADEMLİDERE CUMHURİYET PARKI AÇILDI

Çankaya Belediyesi, Ankara’nın en büyük parkı Bademlidere Cumhuriyet Parkı’nı hizmete açtı. Volkan Konak verdiği muhteşem konserle Çankayalı vatandaşları coşturdu.

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
  • Perşembe 21.3 ° / 5 ° Güneşli
  • Cuma 17.9 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 8.3 ° Güneşli

Ankara

28.03.2024

  • İMSAK 05:07
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 12:59
  • İKİNDİ 16:29
  • AKŞAM 19:15
  • YATSI 20:35