Fahrettin Yokuş


KORKU DUVARLARI ÇATIRDIYOR ..!

KORKU DUVARLARI ÇATIRDIYOR ..!


Değerli Dostlar aylardır söylüyoruz Türkiye Cumhuriyeti Devleti Artık Tam anlamıyla Bir KORKU CUMHURİYETİNE Dönüştürüldü diye ..! 
Ergenekon -balyoz gibi Kumpaslarla vatansever yetişmiş kamu görevlilerinin Yıllarca suçsuz yere ceza evlerinde çürütülmesi Akabinde masum oldukları anlaşılması . Çektikleri sıkıntı Ve acıların yanlarına kalması ,

Daha Sonra ; Özellikle 15 Temmuz İhaneti Sonrası iktidarın beceriksizliği neticesinde Fetö´cü iftiraları sonucu binlerce Masum insanımızın cezaevlerine tıkıldı .

Onbinlerce memur aynı gerekçe ile Ya işinden oldu , yada açığa alında . Bu işlemler sonrasında ise 52bin civarında işten atılan yada açığa alınan Kamu görevlisi pardon denilerek işlerine iade edildiler . 
İktidar Devleti Yönettiği 15 yıl içinde Her şeyi tabiri Caizse ağzına yüzüne bulaştırdı . Devlette Fetö´cü temizliğindedir aynı şeyler oldu.
Hükümetin 15 Temmuz 2016 İhaneti Sonrası Meclisten aldığı OHAL yetkisini bu günlere kadar uzatması .. 
anayasa ve kanun tanımaz uygulamaları , Milletimizin Devletine ve dolayısıyla Ülkeyi yönetenlere güveni azalmış , her şeyden korkar olmuştur . Hele hele Siyasi iktidarın yanlışlarını söyleyen ve eleştiren Her meslekten insanınızın tehdit edilmesi bir kısmının sorgusuz sualsiz içeri yıkılması Vatandaşları endişelendirmeye fazlasıyla yetmiştir. 
Artık ülkemizde insanlar Korku Duvarları nedeniyle sessizliğe bürünmüşlerdir .
Diğer yandan Bu korku Duvarlarını Yıkacak Yen´i gelişmeler Türkiye´de Bu gidişin durdurulabileceğini göstermektedir ..

Bu ışık İyi Parti ile Gelmektedir.
Bu siyasi hareket Milletin umudu olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir . Her geçen gün Yüzlerce İnsan BENDE VARIM ..! Beni´de YAZIN Cesurların içine demektedirler .!
Evet Bütün samimiyetimle görünür Ve yaşıyorum .. korku duvarları yavaş yavaş çatırdıyor ..! Yakın bir gelecekte Yıkılacaktır . Bizler Yani İyi parti de Görev alanlar bunu Hızlandıracak ve başaracağız . Cesur yüreklerin sayısı artıkça Türk Milletinin de sevgi ve desteği de o nisbette artacaktır . Hiç kimse bu hareketi basit bir Siyasi parti hareketi olarak görmemelidir . Bu hareket milletin Tek umudu olup ,Türkiye´yi Tekrar Fabrika ayarlarına getirecek tek siyasi harekettir .!
Umutsuzların umut kapısı , kimsesizlerin sesi , mazlumların yüreği olacaktır .! 
Biz emekli olan T. Kamu Sen ´e bağlı Sendikaların Genel Başkanları olarak İYİ lerle birlikte Yürüyoruz . Çünkü biliyoruz ki ülkemiz için 2019 Yılı KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞTIR .
Dikta Rejim heveslilerinin , heveslerini kursaklarında koymak , Mevcut Parlementer Demokratik Sistemin Güçlendirilerek devamını Sağlamak Bizlerin elindedir . 
Geliniz hep birlikte Demokrasimize , Cumhuriyetimize ve Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkalım ,Hak , Hukuk ve adaleti cennet ülkemize hakim kılmak için el birliği Gönül birliği yapalım . 
Bu vesile İle Geçmişte TÜRKİYE KAMU -SEN´e bağlı sendikalarımızda Yöneticilik yapmış yada üye Olarak bulunmuş olan bütün Emekli TÜRKİYE SEVDALILARInın , Cesurlar Hareketi olan İYİ PARTİ´ye ÜYE olmalarını temenni eder . Sendikal mücadelede olduğu gibi Ülkemiz ve gelecek nesillerimiz için Birlikte Mücadeleye davet ediyorum . Geliniz yine omuz omuza verip ülkemize olan hizmet borcumuzu ödeyelim .´

Korku içinde yaşayan, Asla hür değildir.
Horatius.

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.2 ° / 7.6 ° Güneşli

Ankara

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:56
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:39
  • YATSI 21:04