Recai Irmak


MERAL AKŞENER´İN İÇİ RAHAT OLSUN, TÜRK MİLLETİ BİLİYORKİ ALTIN YERE DÜŞMEKLE PUL OLMAZ.

MERAL AKŞENER´İN İÇİ RAHAT OLSUN, TÜRK MİLLETİ BİLİYORKİ ALTIN YERE DÜŞMEKLE PUL OLMAZ.


 

BALÇAR BEY

Bu köşe yazımı Sayın Akşenerin MHP yi temsilen Meclis Başkan Vekili  iken kaleme almıştım,

şimdi bir kez daha köşemde yer almasını istediğim için köşeme koymak ve 

Virgülüne dahi dokunmadan  köşemde yer almasını gazetemden istedim.

Sağolsun Gazetem buna müsade etti, teşekkür ediyorum.

 

      MERAL AKŞENER´İN  İÇİ RAHAT OLSUN, TÜRK

      MİLLETİ BİLİYORKİ ALTIN YERE DÜŞMEKLE PUL

     OLMAZ.

         Birçok ahlaksızlık ve hırsızlıkları görmezden gelindiği daha da ileri giderek hırsızları aklayan, yolsuzlara alkış çalan, tüyü bitmemiş yetimin hakkından utanmadan nemalanan ahlak yoksunlarının densizliklerini bu millet nasıl görmüyor inanın şaşırıyorum. Bu millet kendi yoksulluğunu ve yokluğunu soracağına,  haksızlığı, yolsuzluğu, hırsızlıkları ve dinimizce de haram kılınan israfı savunur hale gelmesinin temelinde nelerin yattığını anlamakta güçlük çektiğimiz bu günlerde yaşayacağım aklımın ucundan dahi gelmezdi. Lakin bu günlerde biz bunu yaşıyoruz. Dinimizin gereği gibi  yaşamayı, sadece ve sadece  namaz kılmak, oruç tutmak, türban takmak ve her seferinde Kuran´ ı elimize alarak insanlara ahlak dersi verircesine ağızlarından salyalar akıtarak konuşmaktan ibaret sanıyorlar.

     Oysa ki, dürüstlük, yalan söylememek, dini siyasete alet etmemek, çalmamak, israf etmemek, insanlara iftira atmamak, tüyü bitmemiş yetim hakkı yememek, haksız kazanç elde etmemek gibi hususların en az namaz kılmak kadar Müslümanlığın gereği olduğu bir gerçektir.

      Siyasetin kirlendiği, haksızlığın ve adaletin yok olduğu günümüzde İslam adına, Müslümanlık adına televizyonlarda boy gösteren bir çok ahlaksız insanları maalesef izlemek durumunda kaldığımız gibi, kalemlerinden yalan, riya ve iftiranın döküldüğüne de şahit oluyoruz.

        Örnek bir siyasetçi, örnek bir anne, örnek bir Meclis Başkan Vekili, aynı zamanda çağdaş ve inançlı örnek bir Türk Kadını olan Meral Akşener´ e bunca yıl hiçbir çamur atacak malzemesi olmayan, kişilerin alçakça saldırı ve karalamalarını kabul etmek mümkün değil. Kendi eşi, annesi veya kız evladını düşünmeden bu hayasızlığı ve ahlaksızlığı yapanların alçak olduğunu söyleyeceğim ama alçaklık bir seviyedir ki bu  adamlara  iltifat sayılır. Kaldı  ki bunlar ancak çukur insanlar olarak nitelendirmek doğru olsa gerek.

       Sayın Akşener´in yargıya gideceği  ve bu insanları mahkum ettireceğini düşünüyorum. Fakat yapılan ahlaksızlığın bu Dünyada yargılanması ve cezalandırılması sadece vicdanları bir nebze rahatlatacaktır. Unutulmamalıdır ki öte Dünyada asıl hesap mutlaka sorulacaktır.

      Aslında bu ahlak yoksunu, çukur insanlardan bahsetmek bile yersiz ancak yapılanlar karşısında tepkisiz kalmak ta bir ahlaksızlıktır. Dolayısı ile haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır hadisinden yola çıkarak iki satır yazmayı kendime bir görev saydım.

      Sayın Meral Akşener siz rahat olun, Türk Milleti  biliyor ki, Altın yere düşmekle pul olmaz. Sizden korkanlar sizi sindirmek için baş vurdukları bu çirkin söylemleri bir gün mutlaka kendilerini vuracaktır.

Hamit Üçer
19.12.2018 01:20:50
Sayın Recai Irmak.´Altın Yere düşmekle Pul olmaz´´demişsiniz,Kibarca yazmışsınız. Anlattığınız olayları yakından izledim.Size biraz kaba tabir olacak belki ama ..Ben de diyorum ki, Bunca ahlaksızca, iftira atanlara denecek bir söz vardır bizim memlekette.´´ ALTN BOK´UN İÇİNE DE DÜŞSE, YİNE ALTINDIR, BOK ATAN UTANSIN´´

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ankara

26.04.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:48
  • ÖĞLE 12:51
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:45
  • YATSI 21:12