Fahrettin Yokuş


SABAHATİN YAVAŞ BEY´E YAPILANLAR ..!

SABAHATİN YAVAŞ BEY´E YAPILANLAR ..!


Sabahattin Bey, Köroğlu Diyarının yetiştirdiği "Adam gibi Adamlardan” biri… O bir Türkiye Sevdalısı, Dava ve Gönül Adamı… Yani "bizden biri…"

 Adam kıtlığı çekilen bu devirde, "Adam gibi Adam olabilmek, Kutlu bir davanın Alperen´i kalabilmek" elbette alçakların tuzaklar kurulmasına da vesile olacaktır, asla yadırgamıyoruz..!

 Çalıştığı Bolu Vergi Dairesinde, herkesin sevdiği ve saygı duyduğu bir insan olmak, herkesin rahatlıkla sırtını dönebileceği bir dost güvenine sahip olmak elbette her babayiğidin harcı değildir…

 O, aynı zamanda Türk Büro-Sen´imizin Bolu Şube Yöneticisi… Emek mücadelemizin uç beyi..! 

Bolu´da siyasi iktidarın yerel yöneticilerinin arkasına saklanarak, sağa - sola pislik sıçratan bir güruh; Bu yiğit adamın çalıştığı kurum olan, Vergi Dairesi Başkanlığı´nda çalışanları ile kurduğu sevgi bağını hazmedemediler.

 İktidar yamağı bir Sendikamsı yapı, Bolu Vergi Dairesi´nde her türlü girişimi yaptığı halde (siyasi girişim dahil) bir türlü mesafe alamadı... Sebebi ise Sabahattin Bey idi.. Sabahattin Bey, onlar için aşılması imkansız bir dağ gibi duruyordu..!

 Sonuç olarak, geriye tek bir şey kalmıştı, ona tuzak kurmak..! O kurumda mesafe alabilmeleri için tek yol bu kalmıştı. Bu insan müsveddeleri, her yerde kurdukları alçakça tuzakları, ona da kurdular...  Yerel Siyasetçileri, İktidar Milletvekillerini devreye soktular. Vergi Dairesi Müdürü´ne baskı yaptılar. Ne yaptılarsa hedeflerine ulaşamadılar.

 Bu defa önce imzasız dilekçelerle kahpelik yaptılar. Bolu Milletvekillerini defalarca devreye soktular. Sözün özü, 2014 yılından 15 Temmuz 2016 ihanet sürecine kadar, ne yaptılarsa başaramadılar. Sabahattin Bey´i yıldıramadılar, görev yerini değiştirmeye dahi muvaffak olamadılar. Yani kurdukları tuzaklar boş çıktı. Bu süreçte, iftiralar yolu ile açılan tüm soruşturmalardan aklanarak çıktı, Sabahattin Bey…!

 Ancak, şeref ve haysiyet yoksunu güruh bu defa 15 Temmuz ihanet sürecini fırsat bilerek, tekrar harekete geçtiler. Bu defa "kendilerine bulaşmış olan FETÖ pisliğini" Sabahattin Bey´e bulaştırmaya kalkıştılar. Bundan da sonuç alamadılar, savcılık "Soruşturmaya gerek olmadığı” KARARI verdi.

Soysuzlar bundan da sonuç alamayınca, bu defa "Cumhurbaşkanı´na hakaret etti" iddiası ile iftiralarını sürdürdüler..! Maalesef bu defa başarılı oldular…

 BOLU VALİLİĞİ´NİN İŞGÜZARLIĞI OHAL HUKUKSUZLUĞU;

 Bolu Valiliği, 15 Temmuz hain kalkışması sonrası OHAL´in ilanıyla birlikte harekete geçiyor. Arkadaşımız Sabahattin Bey´i Açığa alıyor.

 Gerekçesi;

 1-)2014 Yılı ve Öncesi Facebook paylaşımlarında dönemin Başbakanı´na hakaret..! 

2-)FETÖ´cü Şüphesi..!

 Birincisi zaten bu hususta; Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı´na verilen isimsiz - imzasız dilekçeye istinaden açılan soruşturmada, suç unsuru bulunamamış (Maliye Bakanlığı - Vergi Denetim Kurulu Rapor Sayı 2015-A-564/11  Tarih 18/3/2015)

 İkincisi; FETÖ şüphesi ile ilgili Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı´nın, Kovuşturmaya Yer Olmadığına dair kararı (Soruşturma No : 2016/7502)

 İftiralardan Aklanmasına Rağmen Sabahattin Bey Niye Açıkta?

 Bu tezgah değil de nedir Allah aşkına? Devlet vatandaşına tuzak kurar mı? Normal şartlarda kurmaz, ancak Devlet liyakatsiz, yalamaolmuş yöneticilerin eline geçerse her şey olur...

 2014 yılında yapılan bir paylaşım sonrasında, çalıştığı Kurumca açılan Soruşturmadan sonra suç unsuru bulunmayan bir hususu, tekrar ısıtıp OHAL´in arkasına sığınarak zulmetmek utanç verici bir durumdur ..!

 Değerli Dostlar,

Üzülerek ifade etmeliyim ki; Sabahattin Bey´e yapılanları düzeltmek için her türlü girişimleri yaptık. Yapmayı da sürdürüyoruz... Elbette mücadelemize devam edeceğiz. OHAL´in arkasına sığınarak, arkadaşımıza bu zulmü reva gören Bolu´daki AKP Yerel Yöneticilerini ve iddialarda adı öne çıkan Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun´u asla unutmayacağız..! Türkiye Cumhuriyeti Devleti, elbette bir gün "Hukuk Devleti" kimliğine tekrar kavuşacak…

 Ayrıca, Bolu Valisi ve OHAL´den Sorumlu Vali Yardımcısı da unutulmayacak ..! Hele hele vatanseverliği kimseye bırakmayan OHAL´den Sorumlu Vali Yardımcısı Malum-SEN´cilerle kol kola gezerek, itibar kazandığını sanmasın ..! Kendisinin de bizzat tanıdığı, adam gibi adam olan Sabahattin Yavaş´ı OHAL yetkisinin arkasına sığınarak ve birilerine yaranmak adına yaptığı hukuksuzluk asla unutulmayacaktır..!

Unutmak yok olmaktır. Asla Unutmayacağız ..!

  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00
  • Cuma 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 21.1 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.1 ° / 3.8 ° Güneşli

Ankara

19.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 16:37
  • AKŞAM 19:38
  • YATSI 21:03