Fahrettin Yokuş


SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARIMA

SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARIMA


Hepiniz bilirsiniz ki ;İnsan Hayatı içinde Kendinizin iradesi ile yapabildikleriniz vardır,Bir de iradenizin dışında gelişmeler vardır . Bazen buna kader veya Alın yazısı da deriz ..! 
Güzel bir Söz vardır " İnsan Ne oldum dememeli Ne olacağım demeli " diye ..

Şu geciçi Dünyada insan oğlu için Her şey gelir-geçer , makamlar, saltanatlar Varlık -Yokluk ..! Kalıcı olan ve Çocuklarına bırakacağı tek şey İTİBAR´dır .

Mevlana´nın Dediği Gibi "..Bütün Mesele Şu gök kubbede bir hoş seda bırakabilmektir ..!"

Bu Hafta itibariyle Memuriyetime Son Noktayı Koyup EMEKLİ OLDUM , Yine KONFEDERASYON Genel Başkanımız İsmail KONCUK bey birlikte T. Kamu-Sen´deki Görevimizi sonlandırdık ..!

Geriye Doğru Baktığımda Hem Memuriyet ,Hem Sendikacılıkta Geçen Dolu-Dolu Yıllar vardı . Rabbime Şükür bu süreçte Türkiye´nin dört bir Yanında Kamu´da her meslekten On binlerce Türkiye Sevdalısı ile tanıştım , ekmeğimizi paylaştık, acı ve Tatlı Günleri Birlikte Yaşadık . Çok az insana Nasip olacak dostluklar , kardeşliklerimiz oluştu .

Bu vesile ile Türkiye Kamu-Sen Çatısı Altında Uzun yıllar birlikte; Hak ,Hukuk ve Adalet mücadelesini birlikte verdiğimiz Türkiye Sevdalısı Bütün Mücadele Arkadaşlarıma Şükranlarımı Sunuyorum . Genel merkez yöneticileri olarak bizler onların verdiği güç ve cesaretle Türk memuruna ve Türk Milletine Hizmet Etmeye Gayret ettik .
Mensuplarımızın desteği Kamu´da yapılan ayrımcılıklarla , haksız uygulamalar amansız bir mücadele verdik. 
Bizlere ÖTEKİ MUAMELESİ Yapan zihniyete karşı birlikte Direndik ..!

Ben Birlikte mücadele verdiğimiz , kader birliği Yaptığımız Tüm Dostlarıma Hakkımı Helal Ediyorum ..Bu süreçte kusurlarım ve yanlışlarım elbette olmuştur , istemeden üzdüğüm ve kalbini kırdığım tüm dostlarımdan af diliyorum ..!

Şimdi , Gıyabımızda bir çok Şey söylenecek , biliyorum.

Söyleyenlerin ve söyleyeceklerin canları Sağolsun . 
Düne Dair Söylenecek hiç bir Şey yapılanları elbette geri getirmeyecektir .

Açık ve aleni Söylüyorum ;

Sendikal Mücadelemi Bir İbadet Vecdi ile yapmaya çalıştım . En kavgacı Sendikacıya çıktı adım .

Son yıllarda En yakınımdaki Dostlarımdan bile Şu sözleri işittim ; " Her gittiği yerde , herkesle kavga ediyor .İster siyasetçi ister bürokrat olsun ,hatta "Sendikacılıktan Daha çok Siyaset yapıyor FAHRETTİN Başkan " diyen dostlarım oldu yüzlerce hemde .Sendikacılıktaki Sivri Dilimden! Ailem ve hatta Pek çok Sendika Başkanımda Rahatsızlıklarını Çok defa Söylediler .. 
Ama ben her şeye Rağmen Gönül rahatlığı içindeyim . Çok şükür Kimsenin önünde Eğilmedim .onlarca kez yargılandım üç Ayrı dava san Toplam 27 Ay Hapis Cezası aldım . Bu üç davanın Birisi Azınlık Raporu yırtılması ( Bana Göre Milli bir konu ) Diğer iki Ceza da sendikal eylem ve söylemlerden Dolayı.
Allah´a Çok Şükür PKK ´nın hedefi oldum . Bu süreçte . İmralı´da Şehit Memurlar Adına Müdahil olma Şerefine Nail oldum .
Fetö´cü Hain polislerin Yasa dışı dinlediği Tek sendika başkanıyım . Halen Davamız sürüyor . 
Bunları niye Yazıyorum . Adam gibi Sendikacılk Yapmaya gayret ettim . Gözümü Budakta esirgemedim . Aksini Söyleyecek olanlarında e Rabbime Havale ediyorum şimdiden ..! Yakın Mesai arkadaşlarım her şeye Şahit olmuştur .

Evet Dostlar Sözü Uzatmadan. 1980 Sonrası Süreçte ; TÜRKAV (1989) Kuruculuğu ile başladığım Mücadele de , Türk Büro -Sen kurucu üyeliği ,Devamında Türk Büro Sende Uzun yıllar Genel Başkanlık ve aynı süreçte Türkiye Kamu-sen´de Yönetim kurulu üyelikler Görevlerine Seçilerek Görev Yaptım .

Neredeyse yaklaşık 30 Yıllık Hak , Hukuk, adalet Ve Emek Mücadelemi Rabbime Şükür ki ; Anlımın akıyla sonlandırdım ..!

Bu süreçte Birlikte Mücadele edip Hakka Uğurladığımız kardeşlerimize Rabbimizden Rahmetler Diliyorum . Benim Gibi Emekli olan Dostlarımıza Rabbimizden Sağlıklı Uzun ömürler diliyorum ..
Kutsal Mücadelemizde Nöbeti devrettiğimiz Türkiye Sevdalılarına Başarılar diliyorum .

Dostlarım , Bizler Türkiye Sevdalılarıyız . Sevdamız biz Hakka yürüyünceye kadar Yüreğimizde YAŞAR . Bu nedenle ,Sevdamız yolunda ölünceye kadar Mücadele vermeye devam edeceğiz .
Bugüne kadar Büyük Türkiye Sevdası yolunda Mücadele verenlerden Allah Razı olsun . Bu yolda Rabbimizin Rızasını Kazanmak bizlerede Nasip olur inşallah ..
Allah´a emanet olunuz . 
Ne Mutlu Türk´üm Diyene .,!

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,52% -0,09
  • EURO

    34,80% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2427,40% -0,10
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61
  • Perşembe 26.4 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 23.5 ° / 10.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 25.1 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Ankara

25.04.2024

  • İMSAK 04:16
  • GÜNEŞ 05:49
  • ÖĞLE 12:52
  • İKİNDİ 16:39
  • AKŞAM 19:44
  • YATSI 21:11