İlginizi Çekebilir
22 TON SEBZE VE MEYVE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİN SOFRASINA ULAŞTI
Keçiören Belediyesi’ne ait 20 dönümlük bostandan 4 aylık sürede elde edilen 22 ton sebze ve meyve, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına ulaştırıldı.
Keçiören Belediyesi’ne ait 20 dönümlük bostandan 4 aylık sürede elde edilen 22 ton sebze ve meyve, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına ulaştırıldı. Tarladan ihtiyaç sahiplerinin sofrasına uzanan örnek bir projeyi başarıyla hayata geçirdiklerini söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Göreve gelirken, insan odaklı belediyecilik anlayışımızı tüm vatandaşlarımızın hissedeceğini söylemiş, maddi durumu iyi olmayan ailelerimizin yanında olacağımızı her fırsatta dile getirmiştim. Bu anlamda belediyemiz tarafından yetiştirilen taze sebze ve meyveleri ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Muhtarlıklarla koordineli dağıtım yapıldı
Keçiören Belediyesi tarafından üretilen 22 ton sebze ve meyve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve mahalle muhtarlarının koordinasyonuyla Keçiören’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Organik ortamda üretilen domatesten salatalığa, kabaktan patatese, patlıcandan üzüme kadar birçok ürün kasalara konularak ailelerin kapılarına kadar götürüldü.
Ankara
26.03.2026
- İMSAK 05:11
- GÜNEŞ 06:36
- ÖĞLE 12:59
- İKİNDİ 16:28
- AKŞAM 19:13
- YATSI 20:32
- Perşembe 13.8 ° / 1.5 ° Güneşli
- Cuma 15.8 ° / 3.6 ° Güneşli
- Cumartesi 13.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu


