İlginizi Çekebilir
AĞIR ENGELLİLER MİSAFİRNHANESİ HİZMETE AÇILIYOR
Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, engelli birey ve yakınlarının hayatını kolaylaştırmak için Engelli Misafirhanesini hizmete alıyor.
Engelli bireyler için yapılan hiçbir hizmetin lütuf değil, onların hakların olduğunu belirten Başkan Yıldızkaya, ´´Özellikle ağır engelli yakınlarının ihtiyacı olan Engelli Misafirhanemizi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezinde faaliyete geçiriyoruz. Çarşıda pazarda işini görmek isteyen engelli aileleri çocuklarını günlük 3 saat merkezimize bırakıp işini gücünü halledebilecek. 5 gün öncesinden randevu almak kaydıyla ağır engelli bireyleri misafir edeceğiz. Uzman personelimiz ağır engelli bireylere refakat edecek; Merkezimiz sayesinde birkaç saatliğine de olsa hemşerilerimiz dinlenme fırsatı bulacaklar.´´ dedi.
Seçim döneminde vaat ettiği bir hizmeti daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Merkezin randevu kayıtlarının yakında başlayacağını dile getiren Başkan Yıldızkaya, ‘´ engelli ve yakınları için yaptığımız hiçbir hizmet onlara lütuf değildir. Onların hakkıdır, onlar için ne yapsak azdır.´´ İfadelerini kullandı.
Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi Engelli Misafirhanesi 25 Kasım´da hizmete başlayacak.
Ankara
26.03.2026
- İMSAK 05:11
- GÜNEŞ 06:36
- ÖĞLE 12:59
- İKİNDİ 16:28
- AKŞAM 19:13
- YATSI 20:32
- Perşembe 13.8 ° / 1.5 ° Güneşli
- Cuma 15.8 ° / 3.6 ° Güneşli
- Cumartesi 13.9 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu


