İlginizi Çekebilir
Ak Parti Çankaya?dan Huzurevine Yeni Yıl Ziyareti
AK Parti Ankara milletvekili Ülker Güzel, Çankaya ilçe başkanı Süleyman Yılmaz ile AK Parti Çankaya sosyal işler birimi heyeti, Kırkkonaklar`da bulunan Sefa Huzurevi`ni ziyaret ederek yaşlıların yeni yılını kutladılar.
AK Parti Ankara milletvekili Ülker Güzel de, bir ülkenin gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergelerinden birinin yaşlı ve bakım merkezlerinin standardı olduğunu söyledi. Sosyal aktivite ve yaşam alanlarının sektördeki önemine vurgu yapan Güzel, yaşlı ve bakıma muhtaç olanlara en iyi ve kaliteli hizmet sunmanın en başta gelen görevimiz olduğunu vurguladı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının bu alanda yoğun çalışmalar için de olduğunu söyleyen Güzel, sosyal hizmetlerin yaygınlaşırken kaliteden ödün vermemesinin de önemli olduğunu sözlerine ekledi. Güzel, bizim kültürümüzde yaşlı ve bakım evlerine olan olumsuz bakışın sürdüğünü, bunu olumsuz değerlendirmenin mümkün olamayacağını vurguladı.
Görüşmenin ardından AK Parti heyeti huzurevi sakinlerinin tamamını ziyaret ederek hal ve hatırını sorarak yeni yılını kutladı. Tüm huzurevi sakinlerine karanfil ve çeşitli ikramlar sunan parti heyeti, ziyaretten oldukça memnun kalırken, yaşlıların mutluluğu da gözlerinden okunuyordu.
Ankara
02.04.2026
- İMSAK 05:12
- GÜNEŞ 06:39
- ÖĞLE 13:13
- İKİNDİ 16:47
- AKŞAM 19:36
- YATSI 20:58
- Perşembe 14.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 12.5 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

